Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ARGENTINSKA SAPUNICA U KALČU

Mihu brine ljubavni trougao!

Autor: M. Grujić | 12.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ove nedelje u Đenovu stiže Inter, protiv kojeg će Siniša Mihajlović imati poseban motiv, ne samo zato što se radi o njegovom bivšem klubu u kojem je započeo trenersku karijeru kao pomoćnik, već i što će u direktnom duelu moći dokazati kako je dovoljno vredan da na kraju sezone nasledi Valtera Macarija na mestu šefa stručnog štaba.

Miha savetovao Lopeza:  Nemoj da dobiješ crveni

Miha savetovao Lopeza: Nemoj da dobiješ crveni | Foto: Profimedia

Jedan od aduta bivšeg selektora Srbije svakako da će biti napadač Maksi Lopez, koji se trenutno nalazi u centru pažnje zbog medijskog trougla u kojem su još njegova bivša supruga Vanda Nara i bivši saigrač Mauro Ikardi!


Naime, 21-godišnji Ikardi „skinuo“ je suprugu Lopezu, koji sa Narom ima dvoje dece. Napadač Intera izjavio je ljubav sedam godina starijoj devojci prošlog novembra, a koliko mu se sviđa argentinska starleta govori i činjenica da je decu iz prvog braka prihvatio kao svoju. Toliko je Ikardiju izražen očinski instinkt da mu je i Lopez pred ovaj meč zamerio na tome što konstantno kači slike njegove dece na Tviter.

A nekada su bili drugari: Vanda, Lopez i Ikardi

A nekada su bili drugari: Vanda, Lopez i Ikardi


- Biće ovo vrlo specijalan meč za mene, ali na kraju, ipak je to samo fudbalska utakmica. Voleo bih da posvetim pobedonosni gol svojoj deci, oni su moja snaga i ono što me gura napred. Znaju da ću da ih čuvam zauvek jer su oni moj život.

Ikardi čuje  sve uvrede napadača  Sampdorije

Ikardi čuje sve uvrede napadača Sampdorije | Foto: Profimedia


Uvek se čujem sa sinom posle utakmice i kažem mu kako sam igrao i da li sam postigao gol. Od Vande sam očekivao nešto drugačije, ona je sada samo bivša epizoda u mom životu. Zaista se ne osećam komforno dok gledam kako Mauri kači slike moje dece - rekao je Lopez, i naišao na nimalo prijatan odgovor bivšeg saigrača.

Zanosna Vanda Nara

Zanosna Vanda Nara | Foto: Profimedia


- Sa kim se čuješ posle utakmice? Sa decom koju ne vidiš po deset dana? I koju ni ne nazoveš u istom periodu - napisao je Ikardi na Tviteru.
Slučaj koji umnogome podseća na već poznatu aferu Džona Terija sa devojkom Vejna Bridža, još je i smešniji kada se zna da su prošlog leta Lopez, Ikardi i Nara bili na zajedničkom letovanju, kada je verovatno cela afera i počela. Na sve to treba dodati i da je Lopez, kao igrač Barselone, dao autogram tada omalenom Ikardiju, koji je bio u omladinskoj školi katalonskog giganta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP