Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ŠUT KARTA ZA NEKADAŠNJEG KAPITENA?

Mijailović dobio pisanu odluku na Marakani: Džoni, izbačen si iz naše kuće!

Autor: mozzartsport | 06.01.2015 - 14:24:00h | Komentara: 0

Pojedini igrači Zvezde žele da stanu u odbranu doskorašnjeg kapitena pred članovima Disciplinske komisije.

„Viđen“ kao potpisnik pisma:  Nikola Mijailović

Nikola Mijailović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pojačava rukovodstvo Crvene zvezde tim za prolećnu polusezonu, danas je na stadionu Rajko Mitić promovisan Saša Stojanović, ali odgovorni sa Marakane uskoro će morati da reše jedan veliki problem. Ražalovani kapiten Nikola Mijailović dobio je juče pisanu odluku kluba da neće moći da trenira sa takmičarskim timom do završetka disciplinskog postupka protiv njega.
Iskusnom levom beku na teret se stavlja fizički nasrtaj na vezistu Miloša Bosančića zbog kojeg je ostao i bez kapitenske trake uoči gostovanja Radničkom iz Kragujevca. Vrlo čudan razlog ako se zna da su na Marakani u prvom trenutku demantovali o sukobu na relaciji Mijailović – Bosančić.
Jasno je da Mijailović suspendovan zbog sumnje da stoji iza serije anonimnih pisama u kojima su iznešene teške optužbe na račun prvog čoveka kluba Zvezdana Terzića. Do okončanja slučaja Mijailović će morati da trenira odvojeno od ekipe, ali daleko od toga da će tim činom slučaj biti rešen. Vrlo verovatno da će Mijailović potražiti i pravnu pomoć...
Bivši kapiten ima čvrst ugovor sa Crvenom zvezdom, a klub mu kao i većini prvotimaca sa dužim stažom duguje ogromna finansijska sredstva (više od 200.000 evra). Takođe, prema nezvaničnim informacijama pojedini igrači će pred članovima disciplinske komisije stati u Mijailovićevu odbranu i tražiti da se iskusni levi bek vrati u takmičarski tim.
Mijailović je poslednji član vesele družine koja je imala najvažniju ulogu u osvajanju prošlogodišnje titule. Zajedno sa Milijašem, Ninkovićem i Pečnikom, popularni Džoni je tokom prolećnih bitki bio frontmen pozitivnih dešavanja u svlačionici podno severne tribine.... Nazvan je kapitenom kluba, jer je često posećivao kancelarije nadređenih i tražio da dogovori sa igračima budu ispoštovani.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP