Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

U ZVEZDI OBELODANILI ZAŠTO SU SUSPENDOVALI KAPITENA

Mijailović udario i vređao Bosančića: „JE*EM TI MAJKU I OCA!“

Autor: M. Z. | 01.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Na stadionu „Rajko Mitić“ juče su bile uvedene vanredne mere obezbeđenja, s obzirom na to da se očekivalo da će kažnjeni fudbaler i bivši kapiten Nikola Mijailović pokušati da dođe na trening, iako mu je klub to striktno zabranio.

Obučenim redarima  potrebno je šest sekundi da  zatvore kapiju Mijailoviću ispred nosa

Obučenim redarima potrebno je šest sekundi da zatvore kapiju Mijailoviću ispred nosa

Mijailović tvrdi kako je pred organima FSS-a dobio spor sa Zvezdom, pa se poziva na povrede Zakona o radu i smatra da je nepravedno proteran iz kluba.
Levi bek crveno-belih se na kraju nije pojavio na stadionu, ali su kapiju na parkingu, uz strogu kontrolu, otvarala i zatvarala četvorica redara.


Igrači su bili pomalo u čudu jer im se ovakvo „trkeljisanje“ nije dugo desilo.
Reporteri „Alo!“ su uspeli da se probiju do svlačionice, a tamo, na vratima, bilo je okačeno rešenje Disciplinske komisije Crvene zvezde u kojem stoji detaljni opis incidentnih situacija koje je, po onome kako su utvrdili u klubu, prouzrokovao Nikola Mijailović.

Po tom rešenju, stoji kako je Mijailović 18. i 19. novembra 2014. godine posle treninga fizički nasrnuo na Bosančića, udario ga u obraz i izvređao na najgori mogući način.

DAN PRVI:
„U svlačionici prvog tima, posle treninga, Mijailović se uputio ka igraču Bosančiću, uz uvrede: ‘Pi*ka ti materina‘, ‘Je*aću ti majku‘, ‘Seljaku jedan‘, a kada je Bosančić krenuo da odnese kopačke, nasrnuo je na njega, što je neko od igrača pokušao da spreči. Mijailović se otrgao, prišao Bosančiću s leđa, udario ga glavom u levi obraz, nakon čega je nastavio da vređa Bosančića i njegovu porodicu.“

DAN DRUGI:
„Dana 19. 11. 2014. u sobi za fizioterapeute, dok je Bosančić čekao u redu za masažu, Mijailović je ušao u prostoriju i obratio mu se rečima: ‘Šta se žališ Stanetu, pi*ko jedna‘, misleći na Bosančićevog prijatelja koji je obavestio Miloša o incidentu od dan ranije. Krenuo je da ga udari levom rukom, Bosančić je blokirao taj pokušaj. Igrači i fizioterapeut Ivan Popović zaustavili su dalje napade Mijailovića, koji je nastavio da vređa Bosančića: ‘Je*em ti majku i oca‘, ‘Sve ti je*em, pi*ko mala, je*aću ti ja mater‘, ‘Pi*čko grobarska‘.“
Kako je ranije izjavio Mijailović, njegova burna reakcija izazvana je neprimerenim potezom Bosančića koji je prljave kopačke obrisao Zvezdinim dresom, što je po njemu bilo nedopustivo.
Sve ove informacije pečatirane su od strane Crvene zvezde, a Mijailović juče nije odgovarao na telefonske pozive „Alo!“.
 
Poslednji komentari
  • Goran Vreme: 01.04.2015 08:42h

    Ovo kao u skoli. Mijailovic je onaj grubijan, a Bosancic onaj jadni koga maltretiraju :). Koji mozak je smislio samo ovu pricu, a da ga nije blam.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP