Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ISKRENO:

Mijatović: Iznenađen sam da se Tores vratio u Atletiko

Autor: Novosti | 02.01.2015 - 21:34:00h | Komentara: 0

Dok sam bio u Real Madridu bili smo blizu potpisivanja ugovora sa Toresom. Njegov gest me je sada iznenadio. Promeniti klub na sredini sezone nema slisla, kaže Mijatović

Predrag Mijatović

Predrag Mijatović | Foto: AP

Bivša zvezda i sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović otkrio je da je klub bio zainteresovan za Fernanda Toresa tokom njegovog blistavog perioda u redovima gradskog rivala Atletika.

- Bili smo blizu potpisivanja ugovora tokom mog boravka u klubu. Morate da sagledate sve opcije kada ste sportski direktor i Tores je uvek bio na listi naših želja. Razgovarali smo o angažmanu, međutim, uvek je bilo teško da se taj transfer realizuje. Nije bio u pitanju novac, već tim za kojeg će da igra - izjavio je Mijatović za španski radio "Marka".

Bivši jugoslovenski reprezentativac priznao je da ne razume Toresov povratak u Atletiko, gde će igrati na pozajmicu do juna 2016, nakon što je italijanski Milan otkupio njegov ugovor od Čelsija.

- To je iznenađenje. Pored toga, promeniti klub na sredini sezone nema slisla. Možda je to dobar potez za njega i Atletiko, ali za mene predstavlja iznenađenje - kazao je Mijatović.

Tridesetogodišnji Tores, popularni "El ninjo", bio je najbolji igrač Atletika, čiji je dres nosio od 2001. do 2007. i na 244 utakmice postigao 91 gol.

Navijači Atletika priredili su Toresu spektakularan doček na aerodromu u Madridu, nakon što je dogovoreno da poznati fudbaler ponovo obuče dres aktuelnog prvaka Španije.

Pored mnogobrojnih novinara, dočekalo ga je na desetine pristalica kluba, koji su pokazali da ga nisu zaboravili i da željno čekaju njegov povratak na teren stadiona "Visente Kalderon".

Tores je za reprezentaciju Španije odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP