Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ROSO-NERI ČEKAJU KATALONCE U DERBIJU 3. KOLA LŠ

Milan u frci, stiže Barsa!

Autor: P. Milovanović | 22.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Postala je praksa da se svake godine u Ligi šampiona sastaju fudbalske gromade Milan i Barselona, ali sigurno je da nikome nisu dosadili i da će ljubitelji najvažnije sporedne stvari večeras (20.45, Arenasport) uz pivo i kokice biti zakucani za svoje fotelje kako bi ispratili derbi 3. kola elitnog takmičenja.

Nadaju  se novoj  pobedi:  Fudbaleri  Barselone

Nadaju se novoj pobedi: Fudbaleri Barselone | Foto: Reuters

Prošle sezone su Mesi i družina isprašili roso-nere u osmini finala, isprativši ih kući s „Nou Kampa” s četiri komada u mreži (prvi meč, dobio Milan 1:0), dok su pretprošle sezone voljom žreba Barselona i Milan čak četiri puta odmerili snage (2:2, 2:3 u grupnoj fazi, 0:0, 1:3 u četvrtfinalu). Sve to garantuje ludnicu na terenu, jer Italijani očajnički žele da se osvete Kataloncima za to što ih redovno „šamaraju”.


Tradicija uz Špance


Tradicija je nesumnjivo naklonjena aktuelnom prvaku Španije. Barselona je u svakom od prethodna četiri međusobna duela u eliminacionoj fazi, 1960, 2006, 2012, i 2013. godine, eliminisala Milan.

Loše vesti za navijače Milana su što trener Alegri po svemu sudeći neće moći da računa na prvu zvezdu Marija Balotelija zbog povrede butnog mišića i što se u tim Barselone za večerašnji klasik vraća Leo Mesi. Upravo je Argentinac „torpedovao” Balotelija i ekipu sa evroscene u martu ove godine, kada im je zabio dva komada.

- Jedino savršeni Milan može da parira Barseloni. Imamo problema sa povredama, ali to ne sme da nam posluži kao alibi. Teško da će Baloteli i Abijati biti spremni - izjavio je Alegri.

S druge strane, Mesi je najavio da jedva čeka spektakl na „San Siru”.
- Volim da igram protiv velikih timova kao što je Milan. Idemo na pobedu - rekao je Argentinac koji je dosad postigao 62. gola u Ligi šampiona.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP