Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Tromso sutra na „JNA“

Miljko: Samo da nam ne zvižde “grobari”!

Autor: P. Milovanović | 29.08.2012 - 21:50:00h | Komentara: 0

Odlazak Stefana Babovića iz Partizana zbog sukoba sa navijačima, kao i izjava trenera Vladimira Vermezovića da igrači strahuju zbog sve češćih zvižduka s tribina, na najbolji način oslikavaju lošu atmosferu koja vlada u Humskoj pred meč sezone s Tromsom.

Veruje u prolaz: Miljković

Veruje u prolaz: Miljković | Foto: Marko Metlaš

Crno-beli će sutra (20.45) juriti gol zaostatka u odnosu na Norvežane (2:3) u meču sezone, u kojem je ulog plasman u Ligu Evrope. Ipak, i pored svih turbulencija, defanzivac Aleksandar Miljković je u razgovoru za “Alo!” poručio da se nada hepiendu, pod uslovom da navijači njemu i ostalima ne okrenu leđa.


- Koliko nam prijaju aplauzi, toliko nas bole zvižduci i uvrede sa tribina. Ali, šta da radimo, profesionalci smo i moramo da se nosimo s pritiskom. Činjenica je da sa našim navijačima sve možemo i nadam se da će oni prepoznati od prvog minuta naše zalaganje i dati nam vetar u leđa - optimista je Miljković.

Desni bek, koji u poslednje vreme igra na poziciji štopera u tandemu sa Bugarinom Ivanovim, otkrio je zatim u čemu leži ključna prednost Partizana pred dvoboj s Norvežanima.

- Navikli su da igraju na veštačkoj travi, tako da će im biti vrlo teško da igraju na prirodnoj podlozi. Još ako atmosfera bude paklena, onda će nam biti još lakše da ostvarimo cilj i plasiramo se u Ligu Evrope. Imamo aktivan rezultat, trijumf od 1:0, 2:0, ili 2:1 nam garantuje prolaz - zaključio je Miljković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP