Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DAN POSLE SPORNOG INTERVJUA ZA HRVATE

Milojko Pantić i dalje pecka: “Mihajlović je grobar srpskog fudbala!”

Autor: P. M. | 06.09.2013 - 18:30:00h | Komentara: 4

Poznati srpski TV komentator Milojko Pantić, demantovao je intervjuu za „Alo.rs“ da je poručio za „Jutarnji list“ da će svim srcem navijati za Hrvate večeras na „Marakani“, ali je bez dlake na jeziku pričao o selektoru Srbije - Siniši Mihajloviću, kog je nazvao "grobarom srpskog fudbala".

Pantić je pojasnio da je intervju koji je dao za „Jutarnji list“ potpuno ispravan, da ništa nije izmišljeno, dodajući da su pojedini srpski mediji “izvukli” iz konteksta njegove izjave, razapinjući ga na krst i nazivajući ga izdajnikom.

Milojko Pantić foto: V. Lalić

Objektivan: Milojko Pantić foto: V. Lalić

 - Moje izjave su podigle dosta prašine, ali samo kod kvazi patriota u Srbiji. Zovem ih kvazi patriote, zato što je taj isti list koji je mene razapeo na krst zbog intervjua „Jutarnjem listu“ gde sam rekao da ću navijati za Hrvatsku, i gde sam rekao da će Hrvati pobediti čak možda i sa tri razlike, prošle godine posle poraza od Makedonije u Skoplju napisao na naslovnoj strani „Marš iz srpskog fudbala“, a uz tekst su išle slike selektora i predsednika Saveza. Nisam rekao da želim da nas pobede, već sam izneo moje mišljenje da postoji mogućnost da nas pobede jer su trenutno bolji - objasnio je Milojko i dodao.

Zašto bacati tolike pare na Sinišu Mihajlovića kad je tu sjajni Lusio

Na udaru: Sinišu Mihajlovića | Foto: Marko Metlaš

 - Oni sada hoće da predstave mene kao izdajnika i pijanca, jer oni kao navijaju da Srbija pobedi Hrvatsku. Pa, i ja to želim. Samo sam konstatovao da su Hrvati trenutno bolji od nas, da imaju devet bodova više i da će bez obzira na večerašnji rezultat otići u Brazil, a ja im to želim od srca. Da budu prvi u grupi, kad to već Srbija ne može. Bolje da idu oni nego Belgijanci - jasan je Milojko.

Za kraj, Pantić je osuo „drvlje i kamenje“ po selektoru.

- Mihajlović je grobar srpskog fudbala, upropastio nas je. Naneo je naciji duševnu bol time što nećemo biti akteri Mondijala. Ti njegovi principi i kodeksi ponašanja da mora da se peva himna i aplaudira protivničkoj su čista nebuloza. Ne stvara se tako kult reprezentacije - zaključio je Pantić. 

Poslednji komentari
  • Makarido Vreme: 06.09.2013 20:09h

    Milojko, svi znaju kaoliko si s*ao protiv Zvezde, a i sad radis to za reprezentaciju. Ne trebas nam ti da bi videli kako nasi reprezentativci igraju, veruj mi, nisi ti neki strucnjak....ti si pijanac na kraju krajeva.

  • Ceca Vreme: 07.09.2013 00:46h

    Ovaj milojko kako se udruži sa čedom nešto se dešava sa njim. Da ga nije čeda častio onom robom što koristi i srbljanovićka isto čedin kadar. I pitanje da li je on srpski tv komentator, nekako svoji izjavama viševuče na hrvatskog.

  • milivoje Vreme: 07.09.2013 21:41h

    zasto niste objavili moj komentar.Nista uvredljivo za razliku od drugih.

  • milivoje babic Vreme: 08.09.2013 16:21h

    da li je izdajnik koji kaze da daje Mihajlovic kriv sto se nismo plasirali na svetsko prvenstvo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP