Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

UPRKOS SVEMU

Miloš Krasić: Da bar još neki put obučem dres Srbije!

Autor: Novosti | 02.01.2015 - 21:28:00h | Komentara: 0

Od tog cilja ne odustajem. Desio mi se pad u karijeri, malo zbog povrede, malo i zbog izbora klubova, ali sam zadovoljan karijerom – ističe srpski fudbaler.

Miloš Krasić

Miloš Krasić | Foto: Marko Metlaš

Miloš Krasić svakako ne igra sezonu karijere. I da hoće, bar da pokuša, ne daju mu. Poslodavci u Fenerbahčeu su odlučili da karijera svojevremeno najboljeg srpskog fudbalera krene nizbrdo. I istrajavaju u tome, ne znajući da je Srbin sa Kosova nesalomiv.
Mitrovački Džekson, kako ga od milošte zovu njegovi sugrađani i za koje je uvek bio as i ljudina, svejedno čiji dres je nosio i gde je živeo, ipak, ispratio je godinu iz snova! To sam ističe:
- Zaista, 2014. mi je jedna od najlepših godina u životu. Mada se nisam naigrao, onog što najviše volim, fudbala, dobio sam sina, oženio brata, ma, predivno!
Miloš je u Novom Sadu proslavio stupanje starijeg brata Bojana u brak, a pred povratak u nekadašnji Carigrad nije mogao a da ne dođe u svoj grad. I da odigra partiju malog fudbala sa starim drugarima (tradicija još iz školskih dana). Sve to sa strane prati ćerkica Mila, koja je odmah posle igre na goliće potrčala tati u naručje. U tom su se priključili supruga Mirjana i sin Mihajlo, za „krug” šetnje kroz Mitrovicu, uoči pakovanja kofera.
- Prelepo je bilo na svadbi, pa ne ženi se brat svaki dan. Porodica, familija, kumovi, prijatelji, svi na jednom mestu. Pesma i igra, đuskanje uz Marinka Rokvića i Radu Manojlović. Ima li šta lepše? Ali, moram da idem - u dahu za "Sport" izgovara Miloš.
Gde će igrati u 2015. još nije načisto. A da želi, to ne dovodi pod sumnju.
- Ima ponuda, hoću da izvagam, da se sa Fenerom dogovorim da bude dobro i meni i njima. U Istanbulu me navijači vole, saigrači cene, ali ne igram, a ja hoću da igram. Mogu da igram i igraću! Da li će to biti Španija, Rusija ili Turska, znaće se brzo...
Što se tiče želja u Novoj godini...
- Da mi je da bar još neki put obučem dres Srbije. Od tog cilja ne odustajem. Desio mi se pad u karijeri, malo zbog povrede, malo i zbog izbora klubova, ali sam zadovoljan karijerom. Meni je prelepo u Turskoj, samo još da zaigram.
Nije zaboravio ni čitaoce „Sporta”, lista koji ga, kaže, prati tokom kroz karijeru.
- Redakciji čestitam Novu godinu, Božić i opet Novu godinu! Želim sve najlepše i vama i vašim čitaocima. Neka nam svima bude srećna i berićetna 2015. Puno zdravlja, sreće, veselja i puno, puno dece! - poželeo je Krasić i otkrio gde on da bude u najluđoj noći: - U krugu porodice, pa niko ne pravi bolje sarmice od moje Mirjane!
POMAŽE I – ĆUTI

Miloš redovno inicira i učestvuje u humanitarnim akcijama.
- Ne bih o tome, pomagao sam i pomagaću! Suze su mi navirale kada sam gledao one strašne poplave u Srbiji. Srce mi se cepalo što nisam bio tamo da bar džak peska stavim na obale Save, Dunava ili Morave, gde je trebalo. Pomogao sam na drugi način, ali, kažem, neću o tome.
Ali, hoćemo mi... Sećamo se i srpskih radnika koji nisu imali para da se vrate iz Rusije, sećamo se i sanitetskog vozila za Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici, sećamo se...
- Molim vas, nemojte - uporan je od svih voljeni Džekson.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP