Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALERI JUVENTUSA DOČEKUJU REAL U 4. KOLU LIGE ŠAMPIONA

Misija svrgnuti kralja

Autor: Ekipa Alo! | 05.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Juventusa više nemaju prostora za bilo kakav kiks, a problem je što to važi i za duel sa Realom! Aktuelni šampion Italije u 4. kolu Lige šampiona dočekuje u derbiju “kraljevski klub”, sa saznanjem da bi ih sve osim pobede dodatno udaljilo od druge faze prestižnog takmičenja!

Fudbaleri Juventusa dočekuju  Real u 4. kolu Lige šampiona

Fudbaleri Juventusa dočekuju Real u 4. kolu Lige šampiona | Foto: AP

Nakon tri odigrana meča Real se ponosno šepuri na vrhu tabele sa devet bodova i već je izborio plasman u nokaut fazu, dok Juventus ima svega dva boda, dva manje od Galatasaraja, koji gostuje u Kopenhagenu. U slučaju da Turci trijumfuju u Danskoj, vrlo verovatno će pitanje drugog putnika iz grupe B biti odlučeno u Istanbulu, u poslednjem kolu kada će Galatasaraj ugostiti Juve. Međutim, do tada ima još mnogo da se igra, čega je svestan i trener Juventusa Antonio Konte.


- Nadam se da će stadion Juventusa biti ispunjen, a da će navijači dostići tačku ključanja kako bi nas pogurali do pobede. Pokazali smo još u Madridu koliko možemo da pružimo. Ova ekipa Reala je napravljena da osvoji desetu titulu evropskog šampiona, ali mi je se ne bojimo - rekao je Konte.

Italijanski stručnjak neće moći da računa na Đorđa Kjelinija, koji je prestrogo isključen pre dve nedelje u Madridu. Sudija je tada oštetio Juventus u više situacija, ali to je zaboravljena priča za fudbalere “stare dame”.

- Čak i kada smo bili sa igračem manje u Madridu, bili smo opasni i stvarali smo šanse. Moramo da to ponovimo, ali da budemo svesni kakva nam opasnost preti iz kontre u vidu Ronalda, Bejla i Di Marije - smatra vezista Klaudio Markizio.

Luka Modrić će voditi veliku borbu na sredini terena sa Juventusovim sjajnim veznim redom.
- Ne plašimo se Juventusa. Oni su veliki tim i mi to poštujemo, ali mi i želimo da igramo ovako velike utakmice protiv najboljih igrača na svetu - poručio je Modrić.
Utakmica između Juventusa i Reala na programu je od 20.45.

Milorad Mažić

Milorad Mažić | Foto: Beta

Mažić sudi Barselona - Milan!


Milorad Mažić je bez pogovora najbolji srpski sudija, a koliko poverenje uživa među čelnicima UEFA govori i činjenica da su ga funkcioneri evropske kuće fudbala delegirali da sudi meč Barselona - Milan! To je drugi meč koji će Mažić suditi ove godine u Ligi šampiona, a pre toga bio je zadužen takođe za derbi susret, između Arsenala i Napolija. Uz 40-godišnjeg Vrbašanina Mažića, na „Nou Kampu“ će u sredu biti i pomoćne sudije Milovan Ristić (Beograd) i Dalibor Đurđević (Kruševac), te dodatne sudije Danilo Grujić (Niš) i Miodrag Gogić (Novi Sad), a takozvani “četvrti sudija” biće Milan Minić (Niš).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP