Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TOMISLAV KARADŽIĆ IZ BRAZILA PORUČIO ZA ALO!:

Misija uspela, Drulović ostaje!

Autor: P. Milovanović | 10.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ko kaže da jedan meč ne može naglavačke da vam promeni život, taj ne zna ama baš ništa o fudbalu! Iako je Ljubinko Drulović posle remija sa Panamom (1:1) na američkoj turneji bio viđen kao „bivši“ selektor Srbije, provera sa Brazilom, u kojoj smo izgubili samo 1:0, a bili smo ravnopravan rival moćnim „kariokama“, naterala je čelnike FSS-a, pre svega predsednika Tomislav Karadžića, da potpuno promene odluku.

Položio ispit  na američkoj turneji: Ljubinko Drulović

Položio ispit na američkoj turneji: Ljubinko Drulović | Foto: Oliver Bunić

Prefiks vršilac dužnosti koji stoji ispred Drulovićevog prezimena, po svemu sudeći, biće izbrisan tačno 17. juna, kada je zakazan Izvršni odbor FSS-a. To je u razgovoru za „Alo!“ iz Brazila najavio lično Tomislav Karadžić.
- I dalje sam u Brazilu na kongresu FIFA, probudili ste me, ali nema veze. Pitajte šta hoćete, na raspolaganju sam vam - raspoložen za priču bio je Karadžić.


Nismo se ustručavali, „pucali“ smo pravo u metu! Da li je istina ono o čemu bruji Srbija, da Drulović ostaje selektor i da ćemo sa njim put Francuske?
- Znate šta, neću da prejudiciram, ali... Drulović je otpočetka imao našu podršku, nije se tu ništa mnogo promenilo. Ozbiljno je radio, i mislim da je ukupna slika sa američke turneje pozitivna. Misija je uspela! Sigurno da odluka oko izbora novog selektora nije lagana, jer nemamo više prava na kiks, moramo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, to nam je svima cilj.

Karadžić, koji je otvoreno priznao da Drulović treba da ostane, zatim je objasnio čitavu proceduru oko imenovanja novog selektora.
- Iz Brazila se vraćam u subotu, a Izvršni odbor je zakazan za utorak, 17. jun, i tada ćemo doneti konačnu odluku. Naravno, biće konsultovana i struka. Lično, velike su šanse da Drulović ostane selektor i da sa njim krenemo u kvalifikacije za EVRO 2016. - zaključio je Karadžić.


Očekuje se da Drulović potpiše dvogodišnji ugovor, koliko traje i kvalifikacioni ciklus za plasman na Evropsko prvenstvo. Prvi meč „orlovi“ igraju 11. oktobra, a rival je Jermenija.

Ilija Petković

Ilija Petković | Foto: Marko Metlaš

Petković: Srbija mora da bude vojska!

Drulović ima podršku i direktora „A“ reprezentacije Ilije Petkovića, koji je imao zanimljiv komentar.
- Tim Srbije mora da deluje kao vojska, a kada se pritisne dugme, sve sijalice moraju da se upale. Kada selektor bude ustoličen, on mora da donese „kućni red“ koji podrazumeva sve. Disciplinu, zahteve, prohteve, rad, program treninga - izjavio je Petković za „Sport“.

Poslednji komentari
  • VUK Vreme: 11.06.2014 06:59h

    Petko pa ti si jedini i to na kvaran nacin zvao naknadno svoga sina u reprezentaciju iako je igrao sa klupe 3 Nemacku ligu i ti dajes izjave? Pokrij se usima sa Toletom koji daje ostavke svakog decembra ali ima djon da i dalje prkosi naciji!Drulovicu svaka cast ali Antara je za vas izmislio fudbal zato ste ga i oterali a vi fosili treba da se povucete sa Corovicem i da se raskrinka vasa sudijska mafija gde vrapci znaju prvenstvo pre nego sto i pocne..Unistili ste nam fudbal ljudi aman u rangu smo Andore papani..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP