Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRED VEČERAŠNJI REVANŠ SA LUDOGORECOM SVE OČI UPRTE U EVROPSKOG PRVAKA

Mitre, daj gol!

Autor: D. Ostojić | 06.08.2013 - 07:40:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana su večeras pred najvećim izazovom do sada u sezoni 2013/14. Srpski šampion juri minus iz Razgrada protiv Ludogoreca (1:2), ali su svi u Humskoj optimisti i veruju da je uz “grobare” prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu Šampiona realna priča.

Daće sve od sebe da obraduje „grobare“: Aleksandar Mitrović

Daće sve od sebe da obraduje „grobare“: Aleksandar Mitrović | Foto: A. Dimitrijević

Dodatno samopouzdanje uliva i povratak najboljeg napadača u tim, Aleksandra Mitrovića, koji se krajem prošle nedelje vratio sa zlatom oko vrata sa omladinskog Evropskog prvenstva. Usput je od strane UEFA izabran među deset najvećih nada evropskog fudbala. Međutim, Mitar je skroman, kao i uvek...


- Voleo bih da postignem gol, ali mi to nije primarno. Bitno je da pobedimo Bugare i prođemo dalje. Da smo bili koncentrisaniji u prvom meču, imali bismo i bolji rezultat. Mi smo jedna celina, ekipa, i možemo da idemo dalje - poručio je Mitrović.

Optimista: Vuk Rašović

Optimista: Vuk Rašović | Foto: M. Metlaš

Sa druge strane, trener crno-belih Vuk Rašović prisetio se mečeva sa Njukaslom, kada je bio akter na terenu i kada je u Engleskoj Partizan nadoknadio negativan rezultat i plasirao se u Ligu šampiona.


- Lepo je setiti se tih utakmica, a imamo iz naše istorije dosta primera da smo stizali negativan rezultat. Prošle godine smo tako izbacili Tromzo i ušli u Ligu Evrope. Moguće je i da večeras neko od igrača blesne, ali je najvažnije da budemo tim - objasnio je Rašović.

Mladi stručnjak nije hteo mnogo da priča o taktici, ali je na pitanje da li u timu od početka možemo da očekujemo i Šćepovića i Mitrovića kratko odgovorio:

- Zašto da ne?!
Inače, Vuk je sa pulenima u karantinu od subote. Veruje u svoje izabranike i nada se prolazu.

Dobro se uklopio: Erik Đemba Đemba

Dobro se uklopio: Erik Đemba Đemba | Foto: FoNet

- Nijedan od timova ne može da garantuje da će sigurno proći u naredno kolo. Igramo pred našim navijačima i nadamo se da ćemo mi ući u plej-of, a ne Bugari, koji su favoriti u ovom dvomeču. Mnogo puta smo pričali o tome koliko nam znači podrška “grobara”, oni su naš 12. igrač, ali mislim da navijači treba da dobiju impuls sa terena od igrača za navijanje - zaključuje Rašović.

Đemba Đemba najverovatnije igra od početka!

Erik Đemba Đemba, pojačanje Partizana za ovu sezonu, u Razgradu je igrao poslednjih dvadesetak minuta i pružio sjajnu rolu. Zbog toga mnogi veruju da će večeras početi meč, ali ne zna se za koliko je minuta spreman...
- Ne mogu ni da kažem za koliko minuta će Đemba Đemba biti spreman. Ipak, on je iskusan igrač, koji zna da rasporedi snagu, videćemo - zagonetan je ostao Rašović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP