Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ

Mitrović je moj naslednik!

Autor: M. Grujić | 30.05.2013 - 00:00:00h | Komentara: 2

Prošli su dani kada je Srbija mogla da bira ko će jurišati u napadu „orlova“, u plejadi talenata nikako da se pojavi nova prava devetka, koja se čeka još od dana kada je dres nosio Savo Milošević.

Savo Milošević

Savo Milošević | Foto: Marko Metlaš

Bivši napadač nacionalnog tima koji zajedno sa Dejanom Stankovićem drži rekord po broju odigranih utakmica među “orlovima” (102) veruje da je dobio naslednika u Aleksandru Mitroviću, centarforu Partizana.


Mitrović: Ne obećavam
gol protiv Belgije

Mitrović je pre nekoliko dana poručio da se nada da će mu selektor Srbije Siniša Mihajlović pružiti šansu protiv Belgije u Briselu (7. juna), a prilikom okupljanja „orlova“ u kući fudbala u Staroj Pazovi je dodao:
- Iza mene je sezona iz snova, presrećan sam što sam dobio poziv. Ipak, ne obećavam gol ukoliko zaigram protiv Belgije - realan je napadač šampiona Srbije.

- Sigurno je da bi Mitrović mogao da bude moj naslednik i devetka koja nedostaje srpskom fudbalu. On je veliki talenat i potencijal, a da li će Mihajlović da ga baci u vatru već protiv Belgije, to je pitanje za selektora - kaže Milošević, koji drži drugo mesto po broju golova u dresu reprezentacije.
Na pitanje da li bi Mitrović mogao da ga dostigne i napravi karijeru kao on, direktor svih selekcija Srbije je imao spreman odgovor.

- Ma šta da me dostigne, ja se nadam da će da me prestigne. To što sam ja postigao, sada je već zastarelo - rekao je Milošević uz osmeh.
Poređenje sa Miloševićem prija mladom napadaču Partizana, za koga su zagrizli velikani širom Evrope, pre svega Porto.

Voleo bih da  napravim  karijeru  kao Savo Milošević: Aleksandar  Mitrović

Voleo bih da napravim karijeru kao Savo Milošević: Aleksandar Mitrović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- To je velika stvar za mene, naravno da mi prija poređenje sa Miloševićem. Sigurno bih voleo da postignem to što je on postigao u dresu Partizana i reprezentacije. Volim da igram pod pritiskom, na meni je da se pokažem i daću sve od sebe ako dobijem priliku u Belgiji. Ne plašim se konkurencije u timu i verujem da mogu da odgovorim zahtevima selektora. Nadam se mestu u startnoj postavi - priželjkuje Mitrović, za koga bi Partizan mogao da inkasira oko šest miliona evra, koliko je navodno već ponudio šampion Portugala Porto.

Ostati u crno-belom taboru ili otići u inostranstvo, mladi reprezentativac Srbije i dalje ne zna šta će se dogoditi ovog leta.
- Ne znam, stvarno, ne zavisi to od mene. Jedno je sigurno, ako ostanem u Partizanu, napašću titulu prvog strelca i plasman u Ligu šampiona - zaključio je Mitrović.
Poslednji komentari
  • nis Vreme: 30.05.2013 10:44h

    podizanje cene pocinje,

  • Milan Vreme: 31.05.2013 11:21h

    Bravo Mitre najbolji si! Ti si ponos Partizana, nas Grobara koji te obozavamo i Srbije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP