Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRIČAJ ENGLESKI DA TE CEO SVET RAZUME

Mitrović sudiji: FUCK YOU!

Autor: P. Vuković | 24.11.2012 - 08:02:00h | Komentara: 0

Koji put se Partizanu, i uopšte, nekom našem klubu dogodilo u Evropi da zbog gluposti ostane bez igrača, skrivi penal bez potrebe...? Ništa se nije razlikovalo ni gostovanje srpskog šampiona u Bakuu (1:1).

Još ima da uči: Aleksandar Mitrović

Još ima da uči: Aleksandar Mitrović

Ovog puta, glavnu rolu je imao Aleksandar Mitrović. Mladi napadač kao nije znao da psovanje u Evropi nije dozvoljno (možda u Srbiji jeste?!), pa je odlučio da se nađe na pola puta sa arbitrom iz Velsa i na engleskom mu kaže “Fuck You”, što na srpskom znači “je*i se”, saznaje portal “Mondo”.

Sa Stamenkovićem  je utvrđivao gradivo iz srpskoj jezika: Mitrović

Sa Stamenkovićem je utvrđivao gradivo iz srpskoj jezika: Mitrović

Makedonac iz Nefčija: Psovao je

Igor Mitreski, fudbaler Nefčija, zatekao se u blizini mesta gde je sudija Evans pokazao Mitroviću crveni karton. Makedonski internacionalac kaže da nije najbolje razumeo šta su govorili, ali je ponešto i čuo.
- Ne znam tačno šta je bilo, Mitrović i Stamenković su se svađali na srpskom. Mitrović je bio “aktivniji”, pa je dobio crveni. Rekao bih da je psovao - rekao je Mitrevski.

Igrao se 77. minut kada je došlo do gužve na terenu, bespotrebne, naravno, a onda je Mitrović odlučio da preuzme stvari u svoje ruke i odbrusi arbitru. Velšanin se nije dvoumio nijednog trenutka, već mu je odmah pokazao put u svlačionicu, a dovoljno govori i reakcija saigrača, pre svih Aleksandra Miljkovića, sa čijih se usana lako moglo pročitati “daj, ćuti, bre”.

Džabe, Partizan je ostao sa igračem manje, pa je inicijativa, koja je do tog trenutka bila Partizanova, prešla na stranu azerbejdžanskog kluba. Mogao je Mitrović da bude junak meča jer je golom nagovestio preokret u 67. minutu, ali od toga nije ni moglo da bude nečega, jer je ostavio saigrače na cedilu.

Desetka za izgovor, crveni karton za psovku: Sudija Evans

Desetka za izgovor, crveni karton za psovku: Sudija Evans


Da Mitrović neće moći mirno da završi meč, videlo se i nakon pogotka, kada je očigledno uputio provokaciju golmanu Nefčija Saši Stamenkoviću, pretpostavljamo, zbog neraščišćenih računa iz Beograda od pre dva meseca. Njih dvojica su i ovog puta imali verbalni okršaj prilikom Mitrovićevog izlaska sa terena, ali se srećom na tome sve završilo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP