Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HEROJ ŠAPONJIĆ ZA ALO! NAKON ELIMINACIJE MAĐARA (2:1):

Moćni smo, kidamo do kraja!

Autor: P. Milovanović | 11.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Povratak otpisanih! Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pokazala je da poseduje šampionski karakter nakon velikog preokreta u osmini finala Mondijalita na Novom Zelandu.

Dogurali do  četvrtfinala: Živković i Šaponjić

Dogurali do četvrtfinala: Živković i Šaponjić

Gubili su učenici Veljka Paunovića od Mađara sve do 90. minuta, bili su pred ambisom, a onda je na scenu stupio heroj Ivan Šaponjić (17), koji je u zaustavnom vremenu glavom pogodio mrežu rivala i “kupio” produžetak.
Nakon toga su “orlići” sa igračem manje (isključen Gajić) autogolom defanzivca Mađara Atile izborili plasman među osam najboljih na svetu (2:1), gde će im naredna prepreka biti Amerika.


Svi se bude da nas gledaju!


Utakmice na Mondijalitu igraju se rano ujutru po našem vremenu, ali to ne sprečava Šaponjićeve roditelje i devojku da naviju sat na pola šest ujutru kako bi uživo ispratili dešavanja na Novom Zelandu.
- Ma naravno da se bude i da mi pružaju veliku podršku. Već smo se čuli, prvi su mi čestitali i ponosni su na mene. Zahvalan sam svojoj porodici i saigračima što me podržavaju i veruju u mene - iskren je Šaponjić.
 

Šaponjić, mlada nada Partizana i uzdanica srpskog fudbala, našao se u glavnoj ulozi i kod gola u produžetku, pošto je defanzivac Mađarske nespretno intervenisao upravo posle njegovog centaršuta i poslao loptu u sopstvenu mrežu. Samo nekoliko časova posle ogromnog uspeha Srbije, za “Alo!” se s drugog kraja sveta oglasio veliki Šaponjić, koji nam je otkrio šta mu je poručio selektor Paunović kada ga je ubacio u igru u 58. minutu umesto Jankovića.

- Šef mi je poručio da ih pokidam pozadi i poslušao sam ga! Ovo je gol moje i naše velike radosti, sigurno je da ga nikada neću zaboraviti. Imali smo na kraju dosta sreće, ali smo verovali da možemo do preokreta. Mađari su se borili, dok smo mi pokazali da smo moćna ekipa, da imamo čvrst karakter i da na terenu dišemo kao jedan. To je naša glavna odlika - rekao je Ivan.

Orlići

Orlići


O narednom rivalu, Amerikancima, koji su posle velike borbe savladali Kolumbiju (1:0), Šaponjić hrabro poručuje:
- Ameri su dobra ekipa, ali mi, ako ovako nastavimo da igramo, daleko ćemo dogurati. Kidamo do graja, imamo ozbiljan kvalitet i borimo se do kraja, to imamo samo mi, Srbi - ističe mladi napadač, uz obećanje da će zatresti i mrežu SAD u četvrtfinalu, koje je zakazano za nedelju rano ujutru.

Paunović: Ovi momci su lavovi!


Selektor Paunović je s punim pravom nahvalio svoje učenike.
- Srbija ima 21 lava. Ovi momci su lavovi, istinski heroji. Imaju karakter kao čelik i srce pobednika i to nas je ovoga puta dovelo do pobede. Siguran sam da se cela država ponosi njima, kao što sam ja ponosan što treniram takve majstore fudbala, ali i istinske šampione - izjavio je Paunović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP