Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGAN DŽAJIĆ ZA ALO!

Moćnici mi zabranili
da priđem Putinu!

Autor: M. Zdravković | 07.04.2013 - 17:17:00h | Komentara: 1

Dragan Džajić, predsednik Zvezde, ne smatra da je njegov prethodnik Vladan Lukić glavni krivac za katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalazi naš slavni klub.

Zakasnio s ponudom: Dragan Džajić

Dragan Džajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Lukić je u intervjuu za „Sport” izjavio da zamera Džaji što ga nije zaštitio u javnosti posle napuštanja funkcije predsednika, kada su ga mnogi čelnici aktuelnog rukovodstva proglasili za jednog od krivaca za dug od 48 miliona evra. Nekadašnji predsednik crveno-belih ispričao je, između ostalog, i da je imao dosta problema u vreme kada se protiv Džajića vodio sudski postupak i otkrio da su mnogi, kada je na „Marakanu” dolazio ruski predsednik Vladimir Putin u martu 2011, činili sve da se treća Zvezdina zvezda ne susretne s njim.

Vladan Lukić: Spasao sam Zvezdu od bankrota!
Lukić je u intervjuu za „Sport” istakao, između ostalog, da je spasao Zvezdu od bankrota.
- Zatekao sam dug u klubu od 22,3 miliona evra plus pedesetak sudskih sporova koje niko nije vodio u knjigama, što je koštalo još deset miliona evra. Nisam mogao da dozvolim da ostanemo bez Evrope i zato sam pozajmljivao novac za život kluba. Mnoge stvari sam i sam plaćao i za to postoje dokazi - izjavio je Vladan Lukić.

Ove navode potvrdio je juče i sam Džajić u razgovoru za „Alo!”.

- Verujem u to što je Lukić rekao u vezi s posetom Vladimira Putina. Istina je, osetio sam na svojoj koži da sam bio nepoželjan i znam da Vladan o tome uopšte nije odlučivao. To je bio hir moćnika koji su vladali našom državom u to vreme - izjavio je Džajić.

Predsednik Zvezde, ipak, ne razume zašto mu Lukić zamera što ga nije branio u javnosti posle odlaska sa funkcije u novembru 2012.

- Postoje zapisnici sa sastanaka Upravnog odbora na kome smo diskutovali o finansijama i može da se proveri da ga nikada nisam označio kao krivca za dug koji je napravljen. Nikada u javnosti nisam govorio da je Lukić kriv. Možda se neko drugi iz uprave negde istrčavao i davao takve izjave, ja nisam sigurno.

Dragan Džajić

Otvoreno i za Lukića: Dragan Džajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 Vrata "Marakane" otvorena za Lukića!


Vladan Lukić je, svojevremeno, posle dužeg odsustva vratio Dragana Džajića na „Marakanu”, a da li je vreme da se posle pet meseci i Lukić vrati na svoj omiljeni stadion?
- Zašto da ne. Ja bih voleo da on ponovo dođe na stadion, da pogleda Zvezdu. Vrata su mu širom otvorena, posebno jer je on bivši igrač i predsednik kluba - podseća Džaja.

Prvi čovek crveno-belih na kraju napominje još nešto:
- Ništa loše ne mislim o radu Vladana i nemam primedbu na njega. Od mog odlaska iz Zvezde 2004. godine, Lukić je bio najkorektniji prema meni od svih predsednika koji su bili na funkciji, tako da me zaista čudi ono što je izjavio - zaključio je Dragan Džajić.  
Poslednji komentari
  • goran Vreme: 07.04.2013 18:20h

    neverovatno gde su sve ovi zuti brljali

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP