Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MITROVIĆ O „SKIDANJU MRAKA“ U LŠ:

Mogli smo i da srušimo Arsenal!

Autor: P. Milovanović | 06.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

I to se dogodilo! Aleksandar Mitrović, napadač Anderlehta i srpski reprezentativac, konačno je „skinuo mrak“ u Ligi šampiona, postigavši prvenac protiv Arsenala. Srbin, koji je ušao u igru u 62. minutu, uspeo je da utiša „Emirate“, samo nekoliko sekundi pred poslednji sudijski zvižduk - 3:3 (2:0).

„Da je ostalo samo još 15 minuta,  mislim da bismo pobedili Arsenal“, poručuje napadač Anderlehta

„Da je ostalo samo još 15 minuta, mislim da bismo pobedili Arsenal“, poručuje napadač Anderlehta | Foto: Profimedia

Da priča bude još neverovatnija, „tobdžije“ su vodile sa 3:0 do 61. minuta, a onda su Van den Bore i Mitrović šokirali publiku u Londonu i pripredili pravu senzaciju, jer su za nepunih 30 minuta nadoknadili tri gola zaostatka protiv favorizovanih Engleza u njihovom dvorištu.


Mitrović je vrlo emotivno doživeo sve ono što se dogodilo. Ušao je naelektrisan u utakmicu, s obzirom na to da je u poslednje vreme zbog nešto slabije forme bio u nemilosti trenera Albanca Besnika Hasija. Ipak, Mitar je pokazao ubitačan golgeterski instikt onda kada je to najpotrebnije, obezbedivši Anderlehtu zlata vredan bod.

- Ovo je moj prvi gol u Ligi šampiona, osećaj je neverovatan! Međutim, moram da istaknem da smo igrali kao tim - bile su prve Mitrove reči.
Srpski reprezentativac je zatim poručio da je malo nedostajalo da meč na „Emiratima“ ode u potpuno drugom pravcu.

- Da je ostalo možda još 15 minuta, mislim da bismo pobedili Arsenal. Ali i ovako je dobro, ovo je veliki bod za nas. Imamo još dve utakmice u Ligi šampiona i pokušaćemo da pobedimo i osvojimo maksimalnih šest bodova - optimista je Aleksandar, čiji Anderleht posle četiri kola u grupi D ima dva boda, što je bod više od poslednjeplasiranog Galatasaraja.

Nadajmo se da je selektor Srbije Dik Advokat ispratio rasplet u Engleskoj, i da će za meč sa Danskom u Humskoj dobro razmisliti hoće li uvrstiti u startnih 11 Mitrogola, koji se u pravom trenutku vraća u formu. Podsetimo, otkako je Holanđanin preuzeo „orlove“, Mitrovića je zakucao za klupu, poručivši da mora još mnogo da radi na treninzima, ne bi li se nametnuo za startnu postavu.

Lazar Marković

Lazar Marković | Foto: AP

Rodžers hvali Markeca: Biće još bolji!


Mnogi su očekivali blamažu Liverpula u Madridu, ali se to nije dogodilo. Real je slavio s 1:0, a Brendan Rodžers je pohvalio svoju ekipu, kao i Lazara Markovića, koji je odigrao prvih 69. minuta.
- Marković je odigrao dobar meč i još će se poboljšati. Verujem u njega, samo mu je potrebno još malo vremena da se prilagodi na žestok tempo - kratko će Rodžers.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP