Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BRAZILAC KADU ZA ALO! O PLANOVIMA SA CRVENO-BELIMA

Mogu još mnogo da dam Zvezdi!

Autor: P. Vuković | 20.04.2013 - 07:19:00h | Komentara: 0

Najjači aplauz navijača Crvene zvezde na meču protiv Spartaka (4:1) prošlog vikenda, osim trostrukog strelca Nenada Milijaša, dobio je i Kadu Mendeš (26)! Brazilac je dobio ovacije kada je izlazio sa terena pred kraj meča, što možda govori o tome da bi navijači voleli da ga i dogodine gledaju u crveno-belom dresu.

Neće da priča  o smanjenju plate:  „Moje je da igram“!

Neće da priča o smanjenju plate: „Moje je da igram“! | Foto: Marko Metlaš

- Navijači prepoznaju kada daš 100 odsto na terenu. Najvažnije je upravo to. Ne moraš da daš gol, da asistiraš, ali kada ljudi vide da se boriš, gineš za svaku loptu, cene to i poštuju. U srce su me dirnuli - rekao je emotivnim tonom Kadu za “Alo!”.


Gledao sam Partizan

Ne vole fudbaleri večitih da kažu da su krišom gledali komšije, ali Kadu nema taj problem. Ispratio je meč Javora i Partizana (0:1) putem televizijskog prijemnika.
- Bio sam u karantinu i gledao iz sobe taj meč. Ipak, mi moramo da mislimo na sebe. Ako radimo naš posao i rezultati su dobri, četiri kola je već tako. Tako moramo da razmišljamo. Tek za pet, šest kola je derbi, pa ćemo onda o Partizanu - objasnio je Kadu.
 

Međutim, Kaduu ugovor ističe u junu, a uzimajući u obzir finansijsku krizu, moraće da pristane na smanjenje plate koja trenutno iznosi 200.000 evra godišnje. Na pitanje - da li bi ostao u Zvezdi uz smanjenje, kaže:

- Ne mogu da pričam u ovom trenutku o smanjenju plate, moje je samo da igram. Postoje predsednik, direktor, moj menadžer, oni treba o tome da sednu i razgovaraju. Neću da pričam o tome sada, imam ugovor do juna. Trenutno mislim samo o narednom meču u Borči, tamo moramo da dobijemo. Ne znam da li su manje ili veće šanse da ostanem, ali voleo bih da nastavim sa ovim drugovima, mislim da mogu još dosta da dam Zvezdi. Ako Bog da, da osvojimo titulu, ako ne možemo ove godine, onda sledeće. Hoću iz Zvezde sa šampionskim peharom da odem!

Kada jednom bude napustio Beograd, biće zauvek.
- Ne bih ostao da živim u Beogradu. Volim ovaj grad, Srbiju, ali kada završim karijeru idem u Brazil. Ja sam iz malog grada u Sao Paolu, veoma rano sam napustio kuću, sa 15 godina. Želja mi je da tamo živim sa ocem, majkom, prijateljima. Moje rodno mesto je Andradina. To je mali (ima 60.000 stanovnika), miran grad svi se znaju. Ima, kao i svuda, problema, ali ništa više nego u ostalim gradovima te veličine - zaključio je Kadu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP