Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MAJKA ALEKSANDRA MITROVIĆA, U ISPOVESTI ZA ALO!:

Moj Aca više nije nestašan!

Autor: D. Ostojić | 04.08.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Novinarski tim UEFA je rekao svoje posle Evropskog prvenstva u fudbalu za igrače do 19 godina: „Obratite pažnju na Predraga Rajkovića, golmana, i Aleksandra Mitrovića, napadača Srbije!“ I dok je Predrag još na početku, verujemo, blistave karijere, Mitar je već poznat i popularan u srpskom fudbalu. Sa deset golova u prethodnoj Jelen Superligi, u kojoj je Partizan stigao do šeste uzastopne, a ukupno 25. titule u istoriji, hitri centarfor postigao je deset golova i tako brzo prirastao za srce navijačima crno-belih.

Mama i tata su ponosni na njega: Mitrović

Mama i tata su ponosni na njega: Mitrović | Foto: A. Dimitrijević

Za njega važe priče da je nestašan dečko, kako na terenu, tako i van njega. Međutim, majka Nataša u intervjuu za „Alo!” otkriva da se njen Aco promenio i da ga je prošlo dečačko ludilo!


- Istina je, gledali smo svi, da je bio, ajde da kažemo, malo problematičan na terenu. Često je pravio nepromišljene poteze, ali ako vratite film unazad na ovo Evropsko prvenstvo ili na neke od poslednjih utakmica prošle sezone u Partizanu, videćete da nije pravio incidente. I kao klinac je bio nestašno dete, ali sada se promenio. Otac mu je najveći kritičar i Aca ga sluša, tako da mu je na vreme skrenuo pažnju i sada nema niti će biti više problema, verujte mi - otvoreno će Nataša na početku razgovora za naš list.

Gospođa Mitrović priznaje da joj nije bilo lako da preživi sinovljev uspeh u Litvaniji.

Uvek uz sina: Nataša Mitrović

Uvek uz sina: Nataša Mitrović

- Uf, cela porodica se trudi da je uz Aleksandra kad igra mečeve, ali nekada smo sprečeni, pa smo pored TV-a. Ne znam kada nam je gore, kad je neizvestan meč. Drhtimo svi, i otac, i mlađi brat i ja - otkriva nam Nataša uz konstataciju da je i Aleksandrov brat u fudbalskim vodama, pokušava da bude golman, ali nije toliko uporan i vredan kao stariji Mitrović.


Iako je tek prešao osamnaest godina, za Mitra se već interesuju mnogi evropski klubovi. Najbliži je prelasku u Anderleht. Ne krije da bi voleo tamo da nastavi karijeru, a sa tim se slaže i majka Nataša.

- Jaka je belgijska liga, a imao bi dobru minutažu. Bilo kako bilo, najbitnije je da ga povrede zaobiđu, a ostalo će doći samo po sebi. Uglavnom, gde god krene - mi ćemo s njim - zaključuje Nataša.
Poslednji komentari
  • Rade Vreme: 04.08.2013 12:53h

    Polako, nista ishitreno, nadam se da je otac promucurniji. A majka ko majka sad i odmah sto nije bas logicno. Pitanje je da li je Anderleht za njega. Licno mislim da bi mu vise odgovarala nemacka liga, mozda italijanska, dok belgijska nikako. Ne treba zuriti, Neimar je najbolji primer, mozda oko nove godine, cifra mora da bude bar dva puta veca...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP