Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIKOLA MAKSIMOVIĆ NEGIRA TVRDNJE ALBANACA:

Moj drug Migjen ne mrzi Srbe!

Autor: M. Zdravković | 26.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Migjen Baša (27), vezista Torina i reprezentacije Albanije, nije dao nikakvu izjavu tamošnjim medijima u vezi sa predstojećim okršajima sa Srbijom u kvalifikacijama za EVRO 2016. godine. Prema rečima njegovog saigrača Nikole Maksimovića, navodna tvrdnja Baše da želi da se osveti Srbima, jer su mu ubili ujaka tokom rata na Kosovu 1999. godine, a koju su preneli albanski mediji, plod je mašte tamošnjih novinara i čista izmišljotina.

Kaže da sa  saigračem ne  razgovara o ratu  na Kosovu: Nikola  Maksimović

Kaže da sa saigračem ne razgovara o ratu na Kosovu: Nikola Maksimović | Foto: Profimedia

- Odmah čim smo saznali za tu izjavu proverili smo je u klubu i Migjen nam je objasnio da zbog spora sa medijima u Albaniji ne daje izjave za njih već godinu dana. Otuda smo svi bili jako iznenađeni, a verujte on je bio najviše. Neprijatno mu je, iako znamo svi da je čist. Radi se o vrlo dobrom momku - ističe Maksimović u razgovoru za „Alo!“.


- Stiče se utisak da ste ti i Baša dobri drugari?
- Bili smo cimeri letos na pripremema. Od prvog dana mog dolaska u Torino pomogao mi je da se smestim. Družimo se od samog starta i danas smo baš dobri prijatelji. Često večeramo zajedno, ponekad i s porodicama, a politiku uopšte ne spominjemo tokom tih druženja. Drago mu je što će igrati protiv Srbije, ali uverava me da su mu motivi isključivo sportski.

Reprezentativac Albanije: Migjen Baša

Reprezentativac Albanije: Migjen Baša | Foto: Profimedia


- Jeste li se nekada dotakli priče o ratu na Kosovu?
- Ne, a i zašto bismo? Obojica smo sportisti, normalni momci. Migjen je rođen u Švajcarskoj, u Lozani, tako da s Kosovom i ratnim periodom ima slabe veze. Jednom mi je samo, pre nekoliko meseci, rekao da su njegovi roditelji poreklom negde s Kosova, ali nisam zapamtio iz kog mesta. Inače, nikada nismo imali nacionalne probleme. Ništa mi nije spominjao od ovoga što se sada piše, uvek je bio nasmejan i dobar prema meni - uverava Nikola Maksimović.

Maksa: Lepo mi je u Torinu!
 

Nikola Maksimović je zadovoljan u Torinu. Prva sezona među „bikovima” protiče mu sasvim solidno, igra vrlo često kao starter, i kaže da bi voleo da ostane u klubu.
- Pozajmljen sam na godinu dana od strane Investicionog fonda Pinija Zahavija, ali Torino ima pravo preče kupovine na leto. Ako me u klubu budu hteli, ne vidim razlog da ne ostanem i sledeće sezone. Opet, ako se javi neka bolja ponuda, zašto da ne razmišljam i o drugom transferu. Za sada je sve lepo, fin grad, super klub. Jeste da je Juventus popularniji u Italiji, zbog uspeha u novijoj istoriji, ali u Torinu su „bikovi“ glavni klub - otkriva Maksimović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP