Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MIRKO VUČINIĆ, BIVŠI AS „STARE DAME”, O REVANŠU POLUFINALA LŠ:

Moj Juventus će preživeti Madrid!

Autor: P. Milovanović | 13.05.2015 - 07:30:00h | Komentara: 0

Za razliku od polufinalnog okršaja Barselone i Bajerna, u kojem je već posle prvog meča bilo jasno ko će u veliko berlinsko finale (6. juna), revanš između Juventusa i Reala je daleko neizvesniji. „Stara dama“ posle fantastične predstave u Torinu stiže večeras na „Santjago Bernabeu“, gde će braniti 2:1 iz prvog odmeravanja snaga.

Sledi novi okršaj:  Vidal i Ronaldo

Sledi novi okršaj: Vidal i Ronaldo | Foto: Profimedia

Malo je onih koji bi se usudili da prognoziraju da li će „kraljevima“ pasti evropska kruna baš u njihovom dvorištu ili će se Italijani provesti kao bosi po trnju, ali to nije slučaj sa Mirkom Vučinićem (31). Bivši as Juventusa, koji živi i igra fudbal u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, za „Alo!“ je hrabro poručio da njegovi crno-beli mogu da polože težak ispit.


- Moj Juventus će preživeti Madrid! Imaju dobar rezultat iz prvog meča i uz malo sreće u revanšu mogu da izbore plasman u finale Lige šampiona - počeo je priču Vučinić, napadač Al Džazire.

Kapiten Crne Gore i golgeter koji je sa Juventusom osvojio tri vezane titule prvaka Italije, u periodu od 2011. do 2014, objašnjava zbog čega čvrsto veruje da crno-beli mogu da odole favorizovanom protivniku, kojeg predvode Kristijano Ronaldo i Geret Bejl.

Mirko Vučinić

Mirko Vučinić | Foto: Profimedia


- Gledao sam prvi meč sa drugarom i baš smo pričali o tome kako Juventus ima dobru situaciju. Oduševilo me je kako su odigrali, bili su hrabri i odlučni. Mnogi pričaju kako su Ronaldo i Bejl zatajili... Ne, nisu oni zatajili, nego su ih štoperi Juventusa zaustavili. Nije lako igrati protiv Reala, pogotovo ne u Madridu, ali ako neko zna da igra na rezultat i da odbrani stečenu prednost, onda je to definitivno Juve - smatra Vučinić.
Kao argument za ovu tvrdnju, Crnogorac navodi timski duh u redovima „stare dame“.

- Proveo sam u Torinu tri divne godine i glavna snaga te ekipe je uvek bilo zajedništvo na terenu. Nadam se i verujem da će to pokazati večeras u Madridu. Osim toga, ako se i Pogba vrati u tim, to će im sigurno uliti dodatnu snagu. Francuz je vrlo bitan za ekipu, jedini je vezni fudbaler koji podjednako dobro igra u oba smera. U fudbalu su čuda moguća i uvek svašta može da se dogodi, ali mislim da je Juventus zreo da izbori plasman u finale u Berlinu - zaključio je Mirko Vučinić.
 

Leo Mesi je čudo!


Na pitanje kako je video prvi meč Barselone i Bajerna, odnosno čaroliju Lionela Mesija, koji je prvo „slomio kičmu“ Boatengu, a kasnije „bocnuo“ Manuela Nojera, Mirko Vučinić je odgovorio:
- Naravno da sam kao i svi oduševljen Mesijevim potezima i golovima. Svi znamo ko je i šta je Leo Mesi u svetskom fudbalu. Argentinac je čudo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP