Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAFET SUŠIĆ O MOGUĆNOSTI DA ZAMENI VILJANOVU

Moja raja mi ne bi oprostila Barsu!

Autor: P. Milovanović | 21.07.2013 - 22:29:00h | Komentara: 0

Ništa od megasenzacije koja je juče uzdrmala Balkan! Naime, u jutarnjim časovima prostrujala je vest da bi Safet Sušić, selektor BiH, mogao da sedne na klupu Barselone umesto Tita Viljanove, koji se povukao zbog bolesti.

Neće u  Kataloniju:  Safet Sušić

Neće u Kataloniju: Safet Sušić | Foto: AP

Navodno, sportski direktor šampiona Španije Andoni Zubizareta je kontaktirao sa srpskim menadžerom Milanom Ćalasanom i zatražio mu da organizuje sastanak s legendarnim Papeom. Šta se tačno izdešavalo, u intervjuu za ALO! Sprint je objasnio legendarni Safet Sušić.

Napustio Barsu zbog bolesti: Tito Viljanova

Napustio Barsu zbog bolesti: Tito Viljanova | Foto: Reuters


- U nedelju ujutru pozvao me Ćalasan i rekao mi da je moje ime spomenuo u razgovoru za Zubizaretom kada se pričalo o novom treneru Barselone. Pitao me da li se ljutim zbog toga, na šta sam se ja nasmejao i rekao mu da nema problema - počinje priču Pape i nastavlja.
- Realno, nema šanse da se to dogodi, postoji više razloga. Mada, sigurno je da bi mi imponovalo kada bi me neko iz kluba pozvao.

>>> Na šta konkretno mislite kada kažete da nema šanse da završite u Barseloni?
- Prvo niko nije kontatirao sa mnom, a vidim da su ozbiljna trenerska imena u igri. Osim toga, čak i da me pozove predsednik kluba morao bih da odbijem, jer mi je reprezentacija Bosne i Hercegovine najvažnija.

Fudbaleri Barselone

Fudbaleri Barselone | Foto: Reuters

>>> Znači, glatko biste odbili ponudu slavnog španskog kluba?
- Odbio bih i Real i Barselonu. Cilj mi je da odvedem BiH na Svetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine i ništa mi nije preče od toga. Sigurno je da mi narod ne bi oprostio da dignem ruke, jer smo na dobrom putu da prvi put u istoriji naše zemlje budemo učesnici Mondijala. Uveren sam da mi više ne bi dozvolili da se vratim u Sarajevo.


>>> A kada bi se ukazala šansa da paraleno vodite BiH i Barselonu?
- Ma kakvi, tek to bi bilo neozbiljno. Ponavljam, fokusiran sam isključivo na posao selektora BiH - završio je priču Pape Sušić.

Srpski inat ruši Hrvate


Iskoristili smo priliku da pitamo Sušića da li Srbija ima snage da se u septembru na “Marakani” revanšira Hrvatima za poraz u Zagrebu (2:0).
- Hrvati su porazom od Škota na “Maksimiru” ostali bez šansi da direktno odu na SP. Poraz od Srbije ih na tom polju neće boleti. Sigurno je da će proraditi srpski inat i da ćete imati veliki motiv da im se revanširate. Srbija ima izuzetne igrače i prava je šteta što je tako rano ostala bez šansi za plasman na Mondijal - iskren je Safet.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP