Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODLAZAK TRENERA MANČESTERA UJEDINIO SVE NAVIJAČE

Mojesa sada svi zezaju!

Autor: M. Grujić | 28.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Rivalitet Mančester junajteda i Liverpula važi za najveći u Engleskoj, ali navijači oba tima složili su se da se bivšem treneru „crvenih đavola“ Dejvidu Mojesu treba posebno zahvaliti. Širom Ostrva kao da se utrkuju ko će se na smešniji i duhovitiji način oprostiti od Mojesa, pod čijim vođstvom Mančester junajted nije uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona.

Sarkastičan humor kladionice „Pedi  Pauer“: Mojesova bista

Sarkastičan humor kladionice „Pedi Pauer“: Mojesova bista

Da nešto nije bilo u redu u Mojesovom pristupu, govori i debi Rajana Gigsa na klupi još uvek aktuelnog šampiona Engleske - 4:0 protiv Noriča, u meču u kojem su Vejn Runi i njegovi saigrači imali više šuteva u okvir gola nego u bilo kojoj utakmici ove sezone.

Pristalice Junajteda i Liverpula utrkuju se ko će  se na originalniji način „zahvaliti“ na minulom  radu bivšem strategu „crveni

Pristalice Junajteda i Liverpula utrkuju se ko će se na originalniji način „zahvaliti“ na minulom radu bivšem strategu „crveninih đavola“ | Foto: Profimedia


Upravo je i ubedljiv trijumf jedan od razloga zbog kojeg su navijači Junajteda juče ujutru razvili baner na nebu, na kojem je pisalo „Hvala ti, Mojesu“. Kvalitetan sarkastičan transparent, koji je avion razvio iznad „Old Traforda“, nije jedini vid engleskog crnog humora, pošto je kladionica „Pedi pauer“ nastavila sa novim šalama na račun Mojesa.

Prošle nedelje poslali su „smrt“ na Gudison Park, koja je konstantno mahala sablasnom kosom u pravcu trenera Mančestera. Ovog puta, ispred stadiona Liverpula osvanula je bista Mojesa, u znak zahvalnosti što im je olakšao put ka tituli nakon 24 godine.

Mata

Mata

Matin „selfi“ sa navijačima


Huan Mata je nakon pobede nad Noričom rešio da obraduje navijače Mančester junajteda, čiji je telefon iskoristio da napravi jedan „selfi“, na opšte oduševljenje prisutnih.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP