Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SLAVIŠA STOJANOVIĆ GRMEO NA JUČERAŠNJEM TRENINGU

Momci, batalite više pivo!

Autor: M. Z. | 28.07.2013 - 23:25:00h | Komentara: 2

Skoriji duel sa Černomorecom u Odesi (četvrtak, 18.15) u kvalifikacijama za Ligu Evrope, posle lošeg izdanja na Vestmaneji prošle nedelje, prouzrokovao je nervozu na „Marakani“, pa je trener Slaviša Stojanović na jučerašnjem treningu, osim napornog rada, iskoristio priliku i da opomene pojedine igrače da batale alkohol, konkretno cirkanje piva!

>>> Uzalud vam  treninzi i mučenje  po ovom paklu,  ako posle toga  popijete dva ili  tri piva, upozorava trener Zvezde

Uzalud vam treninzi i mučenje po ovom paklu, ako posle toga popijete dva ili tri piva, upozorava trener Zvezde

Da li je šef doznao nešto što nije trebalo ili ima informacije da se neko od njegovih pulena nezdravo priprema za predstojeće utakmice po beogradskim splavovima i kafanama, nemamo pojma. U svakom slučaju, ton trenera crveno-belih na jučerašnjem treningu, prema tvrdnjama svedoka, bio je jako oštar i neprijatan.


„Mrva” još pati zbog pića u Zvezdi!


Inače, nije tajna da u svakom srpskom klubu ima pojedinaca koji se ne libe da popiju poneko piće ili upale cigaretu, a takav je slučaj i u Zvezdi. Na „Marakani“ se, međutim, zbog alkohola poprilično stradalo prethodne sezone, a to je na svojoj koži najbolje osetio crnogorski štoper Milan Jovanović, koji je zbog pijanstva zimus vraćen sa priprema u Antaliji.

- Momci, mrate da živite sportski. Uzalud vam treninzi i mučenje po ovom paklu, ako sve to upropastite nesportskim životom van terena - upozorio je igrače Stojanović.

Osim skretanja pažnje na taktičke greške tokom utakmice sa Islanđanima, slovenački trener je posavetovao pulene i da prekinu da cirkaju pivo, jer im ono, kako tvrdi, nikakvo dobro doneti ne može u ovom trenutku.

- Treba da naučite kako da se odmarate i kako da se hranite zdravo. Ništa vam ne vredi ako posle treninga popijete dva ili tri piva. Onda sve što ste uradili do tada samo bacite u vodu - napomenuo je Stojanović, a preneo „Sportal.rs“.

Da li će ove reči trenera dopreti do ušiju igrača crveno-belih videćemo. Mnogi poznati evropski stručnjaci ne zabranjuju svojim fudbalerima cirku, pojedinci je čak i podstiču, jer ona gradi timski duh.
Poslednji komentari
  • Krivi Stojko Vreme: 29.07.2013 00:05h

    U pravu je čovek. Od piva se ima težina u stomaku i povećano se luči znoj. Bolje da popiju ladan vinjak ili domaću.

  • hahaha Vreme: 29.07.2013 00:10h

    Pa presmesni ste. Sad ce i pivo biti izgovor. Ne valja vam tim - rodjaci. Kad totalno pijane Barsine fudbalere doveli da igraju protiv svezih i odmornih Zvezdinih, svako pametan u Srbiji bi se opkladio na Barsu cak i tada.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP