Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEBOJŠA ČOVIĆ IZRIBAO IGRAČE I STRUČNI ŠTAB NA „MARAKANI”

Momci, ne pljujte uvis, pašće vam na glavu!

Autor: M. Zdravković | 07.03.2013 - 00:27:00h | Komentara: 0

Burno je bilo juče u svlačionici na „Marakani“ posle treninga, kada su se pred igračima Zvezde našli potpredsednik Nebojša Čović i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Nebojša  Čović

Nebojša Čović | Foto: Marko Metlaš

Centralna tema sastanka je, naravno, bila priča o kašnjenju uplate, koja je ipak usledila u utorak po podne, kao i tvrdnje pojedinaca da nemaju šta da jedu, što se, kao što je poznato, nikako nije svidelo čelnim ljudima crveno-belih.


Zvezdašima i dalje traže autograme!


Možda ne pružaju partije koje se od njih očekuju, ali su igrači Zvdzde i dalje privlačni za „entuzijaste“. Tako su juče, posle treninga, kapiten Milijaš, pa Bajković, Mikić i ostali saigrači, delili autograme zainteresovanim navijačicama. Eto, bar malo da se osećaju da su u ravni kolega iz Barselone, Reala ili drugih poznatih klubova, u kojima ne vladaju glad i besparica.

Iako su detalji sastanka ostali unutar svlačionice, iz nezvaničnih izvora saznali smo da je Nebojša Čović igračima stavio do znanja da je veoma nezadovoljan istupima pojedinaca prethodnih dana, a da je bio oštar na sastanku svedoči nam i odluka igrača, koji su nešto kasnije poručili novinarima da će od sada isključivo pričati o fudbalskim temama.
Dakle, palo je ribanje sigurno, ali je pitanje i koliko su čelnici crveno-belih uspeli da svojim rečima razdrmaju ekipu...

Sam Nebojša Čović bio je kratak po završetku sastanka sa ekipom.
- Sastanak je protekao u super atmosferi. Nema nikakvih novih detalja, rekao sam im da smo svi ista porodica i u funkciji kluba - igrači, navijači i rukovodstvo - i da moramo da budemo sinhronizovani kako bismo prevazišli ovu situaciju. Objasnio sam im i da ne treba da pljuju uvis, jer ono što pljunu gore na kraju uvek padne na njihovu glavu - istakao je Čović.
Šef stručnog štaba Aleksandar Janković nije želeo da otkriva detalje sastanka sa potpredsednikom i direktorom.

Na meti  „entuzijasta“:  Nenad Milijaš

Na meti „entuzijasta“: Nenad Milijaš


- To su interne stvari kluba. Sve što smo imali da kažemo jedni drugima, ostaće unutar svlačionice - poručio je kratko trener crveno-belih, koji od danas, pa sve do meča sa Novim Pazarom u subotu uveče (18 časova) zatvara treninge za javnost.

Janković: Ne osećam pritisak, samo želju za pobedom!


Očekivalo se da trener Aleksandar Janković prokomentariše odluke Upravnog odbora, koji je u ponedeljak uveče bio nezadovoljan njegovim učinkom na startu proleća, ali je Zvezdin trener odbio da govori o toj temi.
- Čuo sam se sa predsednikom Džajićem telefonom, ali ću detalje razgovora zadržati za sebe. Ne osećam pritisak, jedino što osećam je želja da se ekipa podigne i spremi za meč sa Novim Pazarom. Znamo da je svaki trener oročen, tako da neću da se opterećujem time - poručio je Janković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP