Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NE ŽALE NOVAC ZA KAPITENA SRBIJE

Monako hoće Ivanovića!

Autor: P. V | 27.05.2013 - 11:32:00h | Komentara: 0

Stvara se novi drim tim u Evropi, a to nije Barselona, Mančester siti, niti Bajern, već Monako! Deo te ekipe snova bi mogao da bude i Branislav Ivanović, defanzivac Čelsija i kapiten reprezentacije Srbije.

ivanović

ivanović | Foto: Beta AP

Bane je dobio odlične preporuke od trenera Klaudija Ranijerija kod superbogatog vlasnika Dmitrija Ribolovljeva, koji neće štedeti novca da već u prvoj sezoni u francuskoj elitnoj ligi bude ozbiljan konkurent šampionu Pari Sen Žermenu za titulu. Italijanski stručnjak je ove sezone vratio “kneževe” u društvo najboljih, posle dve godine u drugoj ligi, i uživa poverenje kod ruskog gazde da kreira ekipu. 

Srbin bi bio četvrto veliko pojačanje u Monaku u predstojećem prelaznom roku, pošto su već stigli Žoao Mutinjo i Džejms Rodrigez iz Porta, dok je najtraženiji golgeter Evrope Radamel Falkao trebalo sinoć da prođe medicinske preglede. Za prvu dvojicu izdvojeno je 70 miliona evra, za Falkaa će Atletko Madridu biti plaćeno 60, dok se ponuda za Ivanovića procenjuje na blizu 30 miliona.

E, sad, ono što bi moglo da zadrži Baneta na “Stamford Bridžu” je novi menadžer Žoze Murinjo. Iako nikada nisu sarađivali do sada (Avram Grant je doveo Ivanovića iz moskovske Lokomotive 2008. godine) Gospodin Specijalni dobro zna ko je Ivanović i svestan je da je praktično oslonac odbrane “plavaca”, te da bi bilo teško graditi ekipu bez njega.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP