Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RUSKI MILIJARDER BIO PRINUĐEN DA PRODA FALKAA

Monako se raspao zbog Elene!

Autor: P. Milovanović | 06.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbalski klub Monako „raspao“ se preko noći, a za sve je kriva lepa Elena, bivša supruga predsednika Dmitrija Ribolovljeva!

Pukla ljubav, raspao se  novčanik: Elena i Dmitrij

Pukla ljubav, raspao se novčanik: Elena i Dmitrij | Foto: Profimedia

Konačno je otkriven razlog zbog čega su ovog leta prodate dve najveće zvezde „kneževa“ - Radamel Falkao i Hames Rodrigez. Naime, ruski milijarder koji se nalazi na 147 mestu Forbsove liste najbogatijih ljudi sveta, bio je primoran na to, jer ga Elena tokom razvoda „olakšala“ za 3,4 milijarde evra, što je polovina njegovog bogatstva.


Najskuplji razvod u istoriji, prepolovio je Dmitrijev budžet, a njemu nije preostalo ništa drugo nego da se baci na rasprodaju svoje fudbalske imperije koju je gradio prethodne dve godine.

Kralju đubriva nakon  razvoda bivša žena uzela 3,4  milijarde evra, zbog čega je  bio primoran da rasproda  najbolje igrače

Kralju đubriva nakon razvoda bivša žena uzela 3,4 milijarde evra, zbog čega je bio primoran da rasproda najbolje igrače | Foto: Profimedia

 
Radamela Falkaoa je prodao Mančesteru junajtedu u „minut do 12“, za 10 miliona evra, koliko košta jednogodišnja pozajmica, a „đavoli“ su se zatim ugovorom obavezali da idućeg leta „istresu“ još 55 miliona evra. S druge strane, Hames je „utopljen“ Realu za vrtoglavih 80 miliona evra, što se takođe uklapa u priču oko razvoda, jer je kralj đubriva, kako zovu Ribolovljeva, zbog posla koji mu je doneo bogatstvo od 6,8 milijardi evra, morao da poradi na obnavljanju budžeta.

„Žrtva“  razvoda: Falkao

„Žrtva“ razvoda: Falkao | Foto: Profimedia

 
Sada je ogorčenim i razočaranim navijačima Monaka koji su tražili da im klub vrati novac od prodaje pretplatnih karata, jasno zbog čega je po završetku sezone klub napustio trener Klaudio Ranijeri, kao i zbog čega je propao transfer Viktora Valdesa koji je bio „gotova stvar“. Kneževi će posle deset godina zaigrati u Ligi šampiona, ali im je to slaba uteha, jer im se tim „raspao“, te će po svemu sudeći odlaskom Falkaoa, Rodrigeza i Rivijea biti samo epizodisti u najjačem evropskom i svetskom fudbalskom takmičenju.
Novi trener Leonardo Žardim očigledno je prihvatio surovu realnost i latio se posla s prosečnim timom koji mu je namenio ruski milijarder.
Osim 3,4 milijardi evra, koliko je Elena dobila, njoj je pripao i zamak u Švajcarskoj, dve zgrade u Ženevi, kao i starateljstvo nad njihovom 13-godišnjom ćerkom. Druga je punoletna.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP