Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDRAG RAJKOVIĆ O „DUELU“ SA NAPADAČEM NAPRETKA

Moram bolje da driblam!

Autor: M. Zdravković | 23.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Joj, majko, zašto dribla Rajko“, zapitali su se mnogi navijači Crvene zvezde u subotu uveče, dok je mladi golman u 42. minutu fintom pokušao da prevari Srđana Dimitrova, napadača Napretka, i to ispred svog gola. Nije to bio dobar dribling, ali se, srećom, lopta odbila od nogu fudbalera kruševačkog tima na stranu i nakon toga je napustila šesnaesterac.

Trenutak kada  Rajković pokušava  da prevari Dimitrova

Trenutak kada Rajković pokušava da prevari Dimitrova

- Ne radim to često, niti imam u glavi zacrtano da moram nekoga da predriblam. Tako se situacija namestila, a u datom trenutku nisam imao drugačije rešenje, već da probam baš tu fintu. Da se razumemo, nije to bio uopšte dobar dribling, ali se sve na kraju srećno završilo - ističe Rajković u razgovoru za „Alo!“.

U šoku:  Lalatović

U šoku: Lalatović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Da li ti je trener Lalatović zamerio zbog tog poteza?
- Jeste, morao sam da mu objasnim taj postupak. Pitao me je u poluvremenu šta mi je to trebalo i priznao da se „odsekao“ u tom trenutku. Razumem taj strah, i kod njega, a i kod naših navijača. Trudiću se da ubuduće veštije rešavam ovakve situacije, da ne bude rizika, bilo da driblam rivala ili ispucavam loptu.
- Onda, da očekujemo da nekom probaciš loptu kroz noge sledeći put?
- Ma jok. Ne znam šta će biti u nekoj drugoj prilici. Iskreno, ne opterećujem se načinom na koji ću nekog da predriblam, niti vodim računa o kakvoj je utakmici reč. Ranije sam već driblao Škuletića u 147. večitom derbiju, tako da mi ovaj način igre nije stran. Ali opet, ne radim to tako često, trudim se da mnogo prostije rešavam ovakve situacije - zaključuje Predrag Rajković, koji će se danas javiti selektoru omladinaca Veljku Paunoviću.

Ne brinite,  sve je pod kontrolom: Kapiten crveno-belih Predrag Rajković

Ne brinite, sve je pod kontrolom: Kapiten crveno-belih Predrag Rajković | Foto: Petar Dimitrijević

Bolje da nisam igrač utakmice!

Golman i kapiten crveno-belih nabranio se protiv Napretka, pa je po završetku meča s pravom proglašen za igrača utakmice.
- Iskreno, voleo bih da nisam bio najbolji pojedinac, već da je to bio neki napadač ili vezni fudbaler. Želim da imam što manje posla, i to sam rekao i saigračima posle meča i mislim da su me razumeli. I oni znaju da nisu dobro ušli u meč sa Kruševljanima, a meni nije jasno zašto, jer smo imali i atmosferu, lepo vreme, pun stadion... Dobro je što smo slavili na kraju i sa tih 1:0, ali moramo da podignemo formu u naredne dve nedelje jer u Novom Pazaru, s onakvom igrom, nemamo šta da tražimo - upozorava Predrag Rajković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP