Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

EKSCES MAJSTOR: MILAN JOVANOVIĆ ĆE NAKON POSLEDNJEG INCIDENTA OSTATI BEZ KLUBA

Možda izbegne zatvor ali ne i otkaz u Zvezdi!

Autor: P. Vuković | 14.04.2013 - 23:32:00h | Komentara: 0

Milan Jovanović, štoper Crvene zvezde koji je u alkoholisanom stanju udario policajca na dužnosti, možda i izbegne odlazak u zatvor zbog napada na službeno lice, ali otkaz na „Marakani“ neće.

Previše alkohola,  premalo fudbala:  Milan Jovanović

Previše alkohola, premalo fudbala: Milan Jovanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Naime, Mrvu danas očekuje razgovor sa šefom stručnog štaba Sa Pintom, koji želi da sazna šta se tačno dogodilo u noći između petka i subote i preseče da li je Jovanovićeva karijera u Zvezdi završena.


- Sa Pinto hoće razgovor sa Jovanovićem pre nego što donese odluku. Uz poštovanje prema onome što smo mogli da čujemo od medija, Portugalac želi da čuje i Jovanovićevu stranu, nakon čega će odluku saopštiti upravnom odboru, koji može da je prihvati ili odbaci. Nema dileme da je ovo povreda klupske discipline - objasnio je za “Alo!” Zoran Stojadinović, sportski direktor Zvezde.
Stojadinović je potom izneo i svoj stav.

Interventna policija privodi Jovanovića

Interventna policija privodi Jovanovića


- Po novom zakonu, policija može da privodi na trežnjenje u stanicu i ako popijete dve čaše više nego što je dozvoljeno. Nije to toliko strašno, može svakome da se desi, ali daleko od toga da opravdavam Jovanovića. Njemu se ekcesi mnogo često dešavaju i to je nedopustivo - jasan je Stojadinović.

Podsećanja radi, Jovanović je zimus udaljen sa priprema crveno-belih zbog konzumiranja alkohola, 2012. je učestvovao u saobraćajnoj nesreći, a u aktuelnom postupku protiv njega je podneta krivična prijava redovnim putem, tako da će se braniti sa slobode. Ukoliko Milan bude spreman da tužilaštvu ponudi nagodbu i time izbegne suđenje, što podrazumeva sporazumno priznanje krivice, onda bi mogao da dobije minimalnu zatvorsku kaznu za pomenuto delo.
Inače, zakonom predviđene kazne za napad na službeno lice su između tri meseca i tri godine za osnovni oblik, od šest meseci do pet godina ako je službenom licu naneta laka telesna povreda ili mu je prećeno pištoljem i od jedne do osam godina zatvora ako mu je naneta teška telesna povreda.

I Šekularac je  bio u zatvoru, ali  zbog psovanja  narodnog heroja

I Šekularac je bio u zatvoru, ali zbog psovanja narodnog heroja

Šekularac: Treba pomoći Jovanoviću!

Nije Jovanović jedini iz Zvezde koji je imao probleme sa zakonom. I legendarni Dragoslav Šekularac je jednom odležao mesec dana, a drugi put je samo išao u policiju da da izjavu.
- U vreme najveće slave morao sam da odrobijam mesec dana u Padinskoj Skeli jer sam narodnog heroja koji mi je dobacivao nešto pored aut-linije oterao u tri lepe Niko nije mogao da me spase, ni Krcun (nekadašnji ministar unutrašnjih poslova, član uprave Zvezde). Imao sam još jedan problem, danas baš imam suđenje - prepričao nam je Šekularac.
On kaže da treba imati razumevanja za Milana Jovanovića.
- Mlad je čovek, treba mu pomoći, izvesti ga na put. Verovatno je zapao u psihološku krizu - dodao je Šeki.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP