Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OPTIMIZAM

Možda već sledeće jeseni zaigramo u Ligi šampiona!

Autor: M. Zdravković | 09.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Dan po završetku jesenje polusezone, koktel na “Marakani” povodom 22. godišnjice osvajanja titule svetskog šampiona u Tokiju bio je povod da predsednik Zvezde Dragan Džajić sumira trenutni fudbalski momenat.

Dragan Džajić

Dragan Džajić | Foto: Marko Metlaš

Klub i dalje grca u dugovima, pa mu proslave jubileja kao što je ovaj dođu kao melem na ranu koja peče od kada su trofeji prestali da dolaze u Ljutice Bogdana. Ipak, Džajića drži optimizam, i to krupan.


- Crvena zvezda mora naći put do toga da igra u Evropi. To je naš cilj. Mislim da to nije neostvarivo i da će Zvezda možda već iduće godine igrati u Ligi šampiona, što je želja svih nas u klubu. Moramo pre svega voditi računa o tome da napravimo dobar tim koji će biti dominantan u našem fudbalu, a posle ćemo pokušati iz godine u godinu da što više napredujemo i u Evropi - istakao je Džajić.

Čelnik crveno-belih najavljuje i rezove u igračkom kadru, koji se već dugo osipa zbog dugova.

- Niko ovde nije bio neupućen u to da je Zvezda u velikim problemima, pa ni igrači. Mene je jedino iznerviralo to što su u poslednjoj nedelji i desetak dana pre završetka polusezone igrači podnosili zahteve za raskid ugovora. Nije im to bilo potrebno. Mogli su da sačekaju još nekoliko dana.
Sve smo to mogli da rešimo na kraju polusezone. Takvim igračima nema mesta u Crvenoj zvezdi. Nastojaću da svi oni koji budu želeli da od januara igraju u Crvenoj zvezdi dođu u klub da nađemo zajedničko rešenje. Ukoliko ne nađemo, ukoliko oni nisu zadovoljni, mogu da idu - rekao je Džajić.

„Zadovoljan sam jesenjim rezultatom, ali može bolje!”


Džajić je istakao i da je zadovoljan izdanjem crveno-belih ove jeseni.
- Moram da budem zadovoljan rezultatima u polusezoni s obzirom na to da smo sve nekako radili u letu. Dolazili su igrači i nisu imali vremena za pripreme i ova ekipa, koja je završila u subotu utakmicu, nije obavila pripreme onako kako je to trebalo da učini. U situaciji smo da ovim plasmanom i bodom zaostatka možemo biti zadovoljni. Naravno, Crvena zvezda nikad neće biti zadovoljna ako je Partizan ispred nje - podvukao je Džajić.

Poslednji komentari
  • nikola Vreme: 09.12.2013 19:51h

    E LUDA LI ČOVEKA BOŽE SAČUVAJ SRBIJU---MISLI DA ĆE MU VLADA SRBIJE KUPOVATI IGRAČE ..A ON MALO ŠAĆIRATI PO NJIMA..

  • brane kaloper Vreme: 09.12.2013 20:22h

    DŽAJO BIJO SI I OSTAO LEGENDA,UZMITE NIKOLIĆA ZA TRENERA I BIĆEMO PRVI U SRBIJI ,KAKO JE ZVEZDA IGRALA JADNO ,BEDNO I SRAMNO OVE JESENI.KAKO SMO IGRALI JOŠ SMO DOBRO I PROŠLI .ZNAŠ I SAM DA SI NAPUŠTAO UTAKMICE PRE VREMENA ,NIKO NE BEŽI OD DOBROGA ZAR NE ',POZDRAV , DELIJE .

  • bane cz Vreme: 10.12.2013 14:58h

    Sve i da mogu da razumem ambicije ovog coveka,ne mogu da razumem frustracije i komplekse nekada legendarnog coveka! Pa na osnovu cega zasnivate ovako visoke ambicije gosn Dzajo?Prvo,nije ni osvojena titula u Srbiji,drugo,pomocu kog trika mislite da prodjete ko zna koliko rundi u kvalifikacijama za LS?Vas krajnji domet zadnjih godina je druga runda kvalifikacija za Ligu Evrope!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP