Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIVERPUL I MANČESTER SITI DANAS (14.37) IGRAJU DERBI 34. KOLA PREMIJER LIGE

Može biti samo jedan!

Autor: Ekipa Alo! | 13.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Došao je dan odluke u Premijer ligi! Liverpul, lider na tabeli sa 74 boda, na „Enfildu“ danas od 14.37 dočekuje trećeplasirani Mančester siti (70 bodova i dva meča manje) u 34. rundi najeltinijeg takmičenja na Ostrvu.

Prštaće na „Enfildu”: Suarez i Garsija u duelu

Prštaće na „Enfildu”: Suarez i Garsija u duelu | Foto: EPA

Između, „crvenih“ i „građana“ trenutno je Čelsi (72 boda), koji večeras gostuje Svonsiju, ali nema sumnje da će pobednik iz današnjeg derbija što bodovno, što na psihološkom planu, imati sve u svojim rukama kada je u pitanju osvajanje titule.


Fudbaler Sitija Jaja Ture svestan je važnosti meča.
- Znamo da će finiš sezone biti težak i da nas čeka mnogo važnih utakmica, ali smatram da bi nas pobeda protiv Liverpula približila osvajanju titule. Igraju odlično cele sezone. Mislim da su u prednosti, jer su igrali samo jednu utakmicu nedeljno, pa su imali dovoljno vremena da se pripreme i odmore pred svaki meč. Imaju sjajne napadače koji će atakovati sa svih strana. Ne smemo da izgubimo koncentranciju ni na sekund, jer će svaka greška biti kažnjena. Džerard i Suarez bi mogli da budu veoma opasni za nas - rekao je Ture.

Sa druge strane, najveća pretnja po Pelegrinijevu četu bez dileme će biti Luis Suarez, koji se bori za titulu najboljeg strelca u Evropi.
- Svi pominju „Zlatnu kopačku“ i istina je da bi mi ta nagrada mnogo značila, jer sam se poslednjih godina trudio da pružim svoj maksimum u dresu Liverpula i pomognem ekipi. Međutim, ponavljam, rado bih ostao bez tog priznanja, ako bismo osvojili titulu. Prva naredna prepreka na tom putu nam je Siti. Daćemo sve od sebe da ostanemo lideri na tabeli Premijer lige i posle 34. kola - rekao je urugvajski internacionalac.

Sve utakmice pomerene za sedam minuta zbog „Hilsbroa”


Sve utakmice u engleskoj Premijer ligi ovog vikenda počeće sedam minuta kasnije u odnosu na uobičajen termin, u znak sećanja na žrtve koje su nastradale 1989. godine na „Hilsbrou“ stadionu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP