Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZORAN MILINKOVIĆ OZBILJAN PIK UPRAVE CRVENO-BELIH

Može li „grobar” da vodi Zvezdu?!

Autor: M. Zdravković | 22.06.2013 - 00:37:00h | Komentara: 1

Jedan od najzanimljvijih pikova rukovodstva crveno-belih za upražnjenu trenersku funkciju na „Marakani” svakako je Zoran Milinković (44), kormilar OFK Beograda.

Navijači  Partizana ga  ionako ne vole:  Zoran Milinković

Navijači Partizana ga ionako ne vole: Zoran Milinković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Lazarevčanin je dobar trener, prekaljen na superligaškim terenima i svakako vrlo dobro rešenje za klupu crveno-belih (ako se i Zvezdan Terzić usaglasi s tim predlogom), a jedini minus u pokušaju da sleti na klupu crveno-belih mu je taj što je nekada igrao za večitog rivala.


Naime, Milinković ima dve utakmice u crno-belom dresu u sezoni 1989/1990. Prošao je omladinsku školu Partizana i to je, kako smatraju mnogi, kamen oko vrata za sjajnog stručnjaka koji je solidnim rezultatima svuda gde je radio (BSK Borča, Srem, Kolubara, Spartak, Vojvodina, OFK Beograd) zaslužio priliku da sedne na klupu nekog velikog tima.

Milinković je, takođe, proglašen za najboljeg trenera u Jelen Superligi u izboru kolega u sezoni 2009/10, kao i za najperspektivnijeg mladog trenera FSS-a 2009. godine, a čak dva puta se spominjao i kao potencijalni novi trener Partizana, s tim da je oba puta ostao bez posla.

Nezvanično, u Humskoj ga „grobari” ne mirišu zbog prekida finala Kupa 2011, kada je sa igračima Vojvodine napustio teren, a da li će ga „delije” prihvatiti, bez obzira na navijačku pripadnost, videćemo ako do dogovora između Zvezde i njega uopšte dođe.

Milinković se trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj, odakle je poručio da ne želi da priča na temu angažmana u Zvezdi.

Jednog trenera traže tri čoveka!

Srpska javnost se čudi kako Zvezda ni tri dana posle odlaska Rikarda Sa Pinta nije još imenovala novog trenera. Sve to se, zapravo, dešava iz razloga što svaki član najužeg rukovodstva ima svog kandidata i još uvek ne mogu da se usaglase, odnosno ne zna se ko će da nadjača u celoj priči. U stvari, zna se da neće nadjačati sportski direktor Zoran Stojadinović, koga su kolege potpuno dezavuisale iz priče oko angažovanja novog trenera...

1. Slaviša Kokeza - Zoran Milinković
Potpredsednik je zagrizao za trenera OFK Beograda i dokazanog stručnjaka, a u prilog nameri da ga angažuje ide mu i korektan odnos koji ima sa predsednikom UO OFK Beograda Zvezdanom Terzićem. Takođe, Kokeza je dobar i sa viđenijim navijačima Zvezde, pa je jasno da Milinković ne bi imao probleme zbog navijačke privrženosti Partizanu.

Slaviša Stojanović

Slaviša Stojanović

2. Nebojša Čović - Slaviša Stojanović
Mnogi se pitaju otkud nekadašnji selektor Slovenije i asistent Srećka Kataneca u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u celoj priči kao kandidat za trenera. Prema našim saznanjima, Stojanović je velika želja potpredsednika Nebojše Čovića, koji se raspitao o njemu preko svojih poslovnih veza. Slaviša ima solidne šanse da bude imenovan na funkciju.

Milovan Rajevac

Milovan Rajevac | Foto: Aleksandar Dimitrijević

3. Dragan Džajić - Milovan Rajevac
Rajevac se izgleda polako ohladio od priče oko preuzimanja Zvezde. Očekivao je iskusni stručnjak poziv sa „Marakane”, koga nema već par dana, tako da su mu šanse znatno splasnule. Ipak, kako je on želja predsednika Dragana Džajića, koji sigurno zna šta je Zvezdi potrebno u ovom trenutku, ne treba ga otpisati.

Poslednji komentari
  • Slavko Vreme: 22.06.2013 12:25h

    Samo Zvezdas vodi Zvezdu!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP