Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SINIŠA MIHAJLOVIĆ:

Može Ljajić da rešeta, ali himnu mora da peva!

Autor: | 19.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Adem Ljajić je sa dva gola učestvovao u pobedi Fjorentine nad Interom (4:1) u poslednjem kolu Serije A, ali ni to nije dovoljno kako bi se sjajni fudbaler vratio u reprezentaciju Srbije. Prema rečima selektora „orlova“ Siniše Mihajlovića, zna se koji je jedini uslov kako bi Ljajić ponovo postao deo ekipe.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: AP

- Ništa ne zavisi od mene, već od Ljajića. Dok ne odluči da peva himnu, neće biti pozvan u reprezentaciju, makar davao pet golova po utakmici. Mnogo mi je važnije kakav je neko kao čovek nego kao igrač. Bitno mi je da mogu da imam poverenje u njega. Ako neko nešto potpiše, treba to i da ispuni. Biće pozvan ako odluči da peva himnu i to mi kaže i ako zasluži igrama u klubu - rekao je Mihajlović za agenciju Tanjug.
Kada je reč o Dejanu Stankoviću i Nemanji Matiću, prvi strateg Srbije takođe nema dilemu.

Džaba mu dva gola Interu: Adem Ljajić

Džaba mu dva gola Interu: Adem Ljajić | Foto: FoNet / EPA


- Svi oni dobro znaju, i Stanković i ostali, da su to principi od kojih neću odstupati. Svi to moraju da rade ako žele da igraju za reprezentaciju. Ako neko ne može da aplaudira protivničkoj himni, onda ne može ni da igra za nacionalni tim. Stanković je kao i svi ostali igrači, nema tu nikakve razlike. Što se tiče Matića, on je odlučio da ne igra iz svojih razloga, koje cenim i poštujem. Prema tome, ako želi da se vrati, mora mene da zove i da mi to direktno kaže. Ako to uradi i zasluži igrama u klubu i ponašanjem, onda će dobiti poziv - rekao je Miha i dodao da mesta ima i za Nemanju Vidića ukoliko promeni odluku o povlačenju.
Poslednji komentari
  • MIKI Vreme: 19.02.2013 09:56h

    MOS TI PRICAT KOLKO OCES AL SI TI TVOJE OTPEVAO

  • Plavi Vreme: 19.02.2013 13:30h

    Covek koji je pljuvao protivnicke igrace i dobijao crvene kartone ima obraza da nesto prica.On nema osnovno kucno vaspitanje.Koga ce on da vaspitava?Nama trebaju igraci a ne pevaci.Nijedan igrac ne aplaudira tudjoj himni vec je postuje samim tim sto stoji mirno!Antic je bio pravi covek ali se ovde uspeh ne prasta!Tako je u svim sferama naseg drustva!!!Zato smo i propali,posto nas nepismeni i nevaspitani predstavljaju u svetu!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP