Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ŽELI RASKID UGOVORA

Mrđa prvi tužio Zvezdu!

Autor: E. A. | 18.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Dragan Mrđa prvi je povukao nogu i odlučio da tuži Crvenu zvezdu na arbitraži kako bi dobio raskid ugovora.

Dragan Mrđa

Dragan Mrđa | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Iako je prošle nedelje pokušavao zajedno sa menadžerom Miškom Bogdanovićem da mirnim putem dobije ispisnicu, evidentno je da u klubu nisu želeli da mu je daju, pa je juče ujutru posegao za drugim merama.


Jasno je da će, kao i u ranijim slučajevima Aleksandra Pantića, Filipa Mladenovića ili Srđana Mijailovića, odluka Disciplinske komisije FSS-a biti samo formalnost, i da će Mrđa otići sa „Marakane“ bez dinara obeštećenja, iako ima ugovor do juna 2015. godine, a na sličan korak narednih dana mogao bi da se odluči i Slovenac Nejc Pečnik. Sada je i definitivno da se Zvezdin šampionski tim potpuno raspao, a klub su već napustili Miloš Ninković, Boban Bajković, Dejan Kelhar...
 
Poslednji komentari
  • Sydneysider Vreme: 18.06.2014 12:12h

    Novinari Alo, blago vama kad Zvezda propadne. Vasoj sreci nece biti kraja. Idi begaj, ima Mala Mostanica da vam napuni stadion. Toiliko likujete nad problemima najuspesnijeg srpskog kluba da je to bolesno.

  • raky Vreme: 18.06.2014 18:19h

    sydeysnider, covece...ti stvarno imas ozbiljnih problema. idi leci se...vest prenose svi mediji ne znam zasto prozivas bas blic, jel zaboravljas da Zvezda ima 6 miliona navijaca!? bar tako tvrdite... dakle ovo je vrlo bitna vest, ako za te navijace, tako i za medije koji objavljujuci ono sto zanima toliki broj ljudi povecavaju svoj tiraz, broj poseta i sl.... e sad, sto bi neki voleli da se cuti dok se u Zvezdi krade, to je druga stvar...ja bi voleo da pisu i o lopovima u Partizanu,ali eto, moraju da cute. moraju da precute kako se Partizan urusava, da bi Zvezda bila konkurentna. i dok su vama za propast krivi tole, fss, novinari i fifa, mi smo svesni da su lopovi oni koji sede u upravi naseg kluba. sto pre se i vi osvestite i uvidite da za propast na terenu i u kasi vaseg kluba nije kriv niko drugi nego vasi idoli i legende, pre cete izvuci klub

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP