Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MINIMALNE POBEDE ZVEZDE I PARTIZANA U KUPU SRBIJE

Mučenje “večitih”!

Autor: M. Z. | 25.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Partizan i Crvena zvezda ostvarili su minimalne pobede, prikazali bledu igru, ali ipak obezbedili plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Kup Srbije

Kup Srbije | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Partizan je kao gost na Vračaru eliminisao drugoligaša Bežaniju golom Beka Fofane u 37. minutu. Trener crno-belih Marko Nikolić više je bio nezadovoljan lošim terenom nego li igrom tima.


- Uslovi su bili nemogući, teren je bio u katastrofalnom stanju i ne verujem da bi ovde za tri dana ponovo mogla da se igra utakmica. Bežanija je fenomenalno igrala i pokazala da je organizovana i dobra ekipa, pogotovo u odbrani. Protivnik je imao nekoliko dobrih šansi i utakmica je mogla drugačije da se završi - iskren je bio Nikolić.

Fofana rešio utakmicu Bežanija - Partizan 0:1

Fofana rešio utakmicu Bežanija - Partizan 0:1 | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
Crvena zvezda je jedva savladala čačanski Borac sa 1:0 (0:0), pred nešto više od 4.000 gledalaca na “Marakani”. Mučenje kombinovanog tima šampiona okončao je Đorđe Despotović u 50. minutu, golom kojim je odveo crveno-bele u narednu rundu takmičenja.

- Prvi put smo igrali u ovakvom sastavu, sa tri-četiri igrača koji su iskoristili priliku. Kada se sve sabere bili smo bolji za taj jedan gol. Bitna pobeda za nas, bez primljenog gola - istakao je trener crveno-belih nenad Lalatovic.
Meč na “Marakani” ponovo je doneo uvrede “delija” za predsednika FSS Toleta Karadžića, ali i za Dejana Anđusa i Milana Živadinovića, za koje navijači crveno-belih tvrde da su najgori neprijatelji kluba.

Zvezdin čovek odluke na meču sa Borcem (1:0): Despotović

Zvezdin čovek odluke na meču sa Borcem (1:0): Despotović

Vojvodina jedva, ispao Novi Pazar

Kup Srbije - ostali rezulati 1/16 finala: Proleter (NS) - Donji Srem 0:0 (4:3, penalima), Dorćol - Radnički (KG) 0:1, Trepča - Vojvodina 0:1, Semendrija 1924 - OFK Beograd 0:2, Jedinstvo (U) - Rad 0:3, Inđija - Javor 2:1, Spartak - Radnik 1:0, Jagodina - BSK Borča 4:0, Moravac - Radnički (N) 0:1, Sloga (PM) - Novi Pazar 1:0, Voždovac - Sloga 3:2, Sloboda (U) - Sinđelić 1:1 (4:3, penalima), Napredak - Metalac 0:0 (2:4, penalima), Čukarički - Mladost (L) 3:2.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP