Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VLADIMIR STOJKOVIĆ O PROPALOM TRANSFERU U TURSKU KONJU

Muka mi je od menadžera!

Autor: D. Ostojić | 11.07.2013 - 23:18:00h | Komentara: 1

Vladimir Stojković je juče prvi put trenirao sa nekom ekipom ove godine, a to nije bila turska Konja, niti bilo koji drugi evropski klub, nego - Partizan. Naime, Stojketu su propala tri moguća transfera, zbog čega je vidno nervozan.

Ne znam  da li ću  ostati u  Partizanu: Stojković

Ne znam da li ću ostati u Partizanu: Stojković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Nisam se krio od medija prethodnih nedelja, samo sam želeo da se odmorim od svega. Što se tiče priče o transferu, prve dve opcije su propale već prvih dana, a to nije bila Konja. Kad se umešalo 300 ljudi i kada je već takva situacija, bolje da se pokvari nego da se završi na takav način - rekao je Stojković, koji ponovo trenira pod dirigentskom palicom Radiše Ilića, zaduženog za rad sa golmanima u timu srpskog šampiona.
Stojke ne zna tačno zbog čega su transferi propali, ali...


- Ne znam iz kog razloga je to propalo, da li finansijskog ili nekog drugog, ali nisam želeo na silu tamo. I tu se izmešalo 300 menadžera, struja i različitih priča. Toliko da me od svega boli glava. Kad imam nešto dogovoreno, a onda me pozove 300 različitih ljudi, koji baš tada sede sa predsednikom kluba i kažu da ne može da se završi bez njihovog učešća i posredovanja, onda mi se smuči. Kada jedan posao privodi kraju, odmah se javi drugi i buši. Od svega mi je muka i zato sam se distancirao - iskreno će čuvar mreže crno-belih.
Iako je u Partizanu omiljen i među navijačima, a i poštovan od stručnog štaba i uprave, Stojković ne zna da li će ostati u Humskoj.

Ponovo zajedno: Stojkovič i Ilić

Ponovo zajedno: Stojkovič i Ilić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Tu sam, spreman sam, treniram i ne mogu da kažem da li je realno ili ne da ću napustiti Partizan, jer posle svega niko ne moze da garantuje šta će se desiti. Naravno da postoji mogućnost da ostanem, ali videćemo još. Mislim da ću prvo kolo kvalifikacija preskočiti, ali ostajem da treniram i da se još bolje spremim. Ja imam takvu glavu da ništa ne može da me poremeti. Sve što može da se dogodi nekome, mene je zadesilo. Bilo je ludačkih i bolnih situacija, ali me nijedna nije izbacila iz takta i već sam oguglao na sve.
Ukoliko do kraja avgusta ne pronađem klub, verovatno ću pristati na produžetak ugovora, ako mi bude ponuđen. Ovaj važeći mi ističe za šest meseci, ali isto tako treba da se zna da nikada nisam bežao od takve opcije. Ja i klub smo se dogovorili da je najbolje da u ovom prelaznom roku pronađem klub - zaključuje Stojković.
Poslednji komentari
  • vladica Vreme: 12.07.2013 23:38h

    Trebalo bi da nadje meki tim sa Malte ili Farskh Ostrva .Mislim a tu ne bi bio promasaj .Da podsetim u svakom stranom klubu je proglasen kao promasena investicija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP