Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LETNJA FUDBALSKA PIJACA

Murinjo hoće igrača od 200 miliona evra!

Autor: Ekipa Alo! | 25.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iz dana u dan raste temperatura na letnjoj fudbalskoj pijaci, koja traje sve do 31. avgusta. „Alo!“ je za vas izdvojio najzvučnije transfere prethodnog dana. Između pojedinih klubova je pao dogovor, dok ima i transfera koji su još „u magli“.

Varan

Varan | Foto: Profimedia

Murinjo hoće igrača od 200 miliona evra!
Britanski „Independent“ objavio je vest da Žoze Murinjo neće štedeti lovu da u Čelsi dovede Rafaela Varana, štopera Reala. Talentovani Francuz vredi oko 30 miliona evra, ali u njegovom ugovoru stoji neverovatna otkupna klauzula od 200 miliona evra! Ipak, Murinjo, koji je „izmislio“ Varana jer ga je još 2011. godine doveo iz francuskog drugoligaša Lensa u Real, veruje da će uspeti da realizuje transfer za daleko manju sumu od 200 miliona.

Juventus, Liverpul i Totenhem jure Etoa!
Iako ima 34 godine, Samjuel Eto je ovih dana u centru pažnje italijanske i engleske javnosti. Naime, za usluge prekaljenog golgetera zainteresovani su Juventus, Liverpul i Totenhem. „Stara dama“ se bacila u trku nakon što je Morata povredio koleno i predstoji mu dvomesečna pauza. Kamerunac je nakon isteka ugovora sa Čelsijem slobodan igrač.

Lampard

Lampard | Foto: Profimedia


Lampard kod Vilje
Doskorašnji as Čelsija Frenk Lampard definitivno nastavlja karijeru u Njujorku. Englez će se tako priključiti američkom klubu koji je početkom leta doveo još jednu zvezdu evropskog i svetskog fudbala, a reč je o Špancu Davidu Vilji.

Napoli posle Mićua hoće Garsiju!
Italijanski mediji prenose da Napoli ovih dan radi punom parom na realizaciji novog transfera. Posle kupovine Španca Mićua iz Svonsija, klub pod Vezuvom zainteresovan je za veznog igrača Mančester sitija Havija Garsiju (27). Vrednost Garsije procenjuje se na 16 miliona evra.

PSŽ: Orije došao, Žale otišao!
Pari Sen Žermen je konačno pazario Serža Orijea (21), reprezentativca Obale Slonovače, koji je prethodne sezone nosio dres Tuluza. Čim je došao talentovani desni bek, „sveci“ su Lionu prodali Kristofa Žalea.

Navas tera Kasiljasa
Real Madrid je postigao dogovor sa Levanteom o dovođenju Levanteove „hobotnice“ - golmana Kejlora Navasa (27). Kako navodi španski „As“, dolazak čuvara mreže Kostarike mogao bi da rezultira odlaskom Ikera Kasiljasa u Arsenal. Real je za Navasa platio 10 miliona evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP