Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! PRATI DEŠAVANJA NA TRANSFER TRŽIŠTU:

Murinjo nagovara Varana da napusti Madrid

Autor: Ekipa Alo! | 06.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pripreme za novu fudbalsku sezonu su u jeku, a klubovi čine sve kako bi u predstojeće izazove ušli što jači.

Sprema se za  selidbu u  London:  Varan

Sprema se za selidbu u London: Varan | Foto: Profimedia

Prelazni rok se tek zahuktava, mnogi veliki transferi su već obavljeni, ali ono pravo i najzanimljivije tek sledi. Hoće li Barsa pronaći novog štopera? Da li je Rodžers obezbedio adekvatnu zamenu za Suareza? Šta smera Murinjo? Pitanja je mnogo, a „Alo“ vas iz dana u dan informiše o dešavanjima na fudbalskom tržištu.


Murinjo želi nazad „svog” Varana
Nekada ga je iz Lensa doveo u Real, a danas želi da saradnju nastave i u Čelsiju. Žoze Murinjo hoće da u Londonu vidi Rafaela Varana (21). Francuski reprezentativac nije zadovoljan statusom i primanjima na „Santijago Bernabeu“, lukavi Portugalac spreman je da iskoristi situaciju. „Plavci“ su želeli Mirandu iz Atletika, ali kako nisu uspeli da angažuju Brazilca, sada će se potpuno okrenuti Varanu. Murinjo je odavno izjavio da Čelsi više neće poslovati u ovom prelaznom roku, kako se sa Specijalnim nikad ne zna, vrlo je moguće da mladi štoper već ovog leta krene put Ostrva.

Rafa Merkez u Veroni
Ikona meksičkog fubala, vremešni Rafael Markez (35) vratio se u Evropu. Iskusi štoper će naredne sezone nastupati za Veronu, potvrdio je sada već njegov bivši klub Leon. Nekadašnji defanzivac Barselone pokazao je na Mondijalu u Brazilu da još uvek može da igra fudbal na vrhunskom nivou. Posle nekoliko odlazaka okosnica tima, ekipa iz grada Romea i Julije konačno je dobila veliko pojačanje.

Roma bi Bašu
Marko Baša (32) velika je želja trenera Rome Rudija Garsije! Francuski stručnjak odlično poznaje iskusnog štopera, radili su zajedno u Lilu, a sada bi mogli da u nove pobede krenu i na „Olimpiku“. „Vučica“ je iz dana u dan sve jača, Toti i drugovi ove sezone u Seriji A, ciljaju titulu! Benatiji je mesto u startoj postavi zagarantovano, a eventualnim dolaskom Baše, Roma bi imala zaista pravi defanzivni bedem.

Čičarito

Čičarito | Foto: Profimedia


Čičarito i Kagava na radaru Atletika
Kako prenosi engleski list „Gardijan“, Atletiko iz Madrida spreman je da Mančester junajtedu za Šinđija Kagavu i Havijera Čičarita Ernandeza ponudi 32 miliona evra. Ova dva igrača nisu u prvom planu novog menadžera „crvenih đavola“ Lui van Gala. Sa druge strane, trener šampiona Španije Dijego Simeone bi vrlo rado u svom timu video Čičarita i Kagavu. Izvesno je da će i jedan i drugi sreću i minute morati da potraže u nekom drugom klubu, a da li će to biti baš „jorgandžije“, ostaje da se vidi.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP