Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BLAŽEVIĆ ZA „ALO!“ O NOVOM ŠOUU PORTUGALCA POSLE POBEDE NAD SITIJEM:

Murinjo svira ..... !

Autor: P. M. | 05.02.2014 - 07:45:00h | Komentara: 0

Čelsi je održao čas fudbala Mančester sitiju na „Etihadu”, Nemanja Matić je opravdao nadimak Spajdermen jer je pokupio sve lopte na sredini, dok je Branislav Ivanović postigao gol koji je odlučio pobednika! Ipak, posle meča se u centru pažnje našao niko drugi do Žoze Murinjo.

Ćiro Blažević

Ćiro Blažević | Foto: A. Dimitrijević

Portugalac je ponovo imao svoj šou na konferenciji za medije, pošto je na pitanje novinara kako je motivisao igrače da „onako iskidaju” protiv favorizovanog Sitija i potpuno se uključe u trku za titulu mrtav ladan odgovorio:


- Nisam držao nikakav motivacioni govor. Bili, naš maser, obratio se timu. Ozbiljan sam - rekao je Gospodin Specijalni uz osmeh.

Ubrzo je usledilo novo pitanje: šta je maser Bili Mekaloh, inače Škot, mogao da kaže, pa da toliko motiviše fudbalere pred tako bitan meč?! Murinjo je ponovo blistao.

Strašan tandem: Bane Ivanović i Nemanja Matić

Strašan tandem: Bane Ivanović i Nemanja Matić | Foto: FoNet / EPA

- Šta je rekao? Toliko je urlao na škotskom da nisam ni reč razumeo. Uauauaaa uaaaa uaaaa.... aauuuuuaaa. Ni igrači ga nisu ništa razumeli, ali su mu aplaudirali. Dakle, bio je to solidan govor - objasnio je Murinjo.


Takvo ponašanje Portugalca nije se dopalo Miroslavu Ćiri Blaževiću, iskusnom harizmatičnom treneru koji je u razgovoru za „Alo!” uzvratio u svom stilu.

- Murinjo svira ku*cu! Je*o ga maser. Zajebava nas sve s tom pričom o maseru. Kakav, bre, maser?! Dopada mi se Murinjo, veliki je trener, ali to što on radi i šta priča posle meča me nervira. Pa ako je maser motivisao igrače, neka mu onda Murinjo plati onih 10 miliona što prima godišnje - grmeo je Ćiro.

Igračima sam rekao da protiv Zvezde moraju da lete po terenu!


Sloboda iz Tuzle odmeriće danas (14) snage sa Crvenom zvezdom u prijateljskom meču, a Ćiro Blažević jedva čeka taj okršaj.
- Kad god je prvak Evrope rival, onda pripreme moraju da budu specijalne i na taktičkom i na psihološkom planu. Nema tu neke filozofije, dovoljno je samo reći igračima da igraju protiv Zvezde. Pa ako misle da ne dožive katastrofu, moraju da lete po terenu. I ja ću da letim sa njima - kroz smeh će Ćiro.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP