Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Dragan Džajić za Alo! o trileru u Bordou

Najteži poraz od odlaska iz Zvezde!

Autor: M. Zdravković | 01.09.2012 - 21:57:00h | Komentara: 0

Dragan Džajić, bivši i po svemu sudeći budući predsednik Crvene zvezde, kaže da nikada nije teže podneo eliminaciju voljenog kluba iz Evrope kao u četvrtak uveče, kada su crveno-beli poraženi u Bordou (2:3) golom iz jedanaesterca u 93. minutu meča!

Dragan Džajić

Dragan Džajić | Foto: M. Metlaš

- Od odlaska iz Zvezde, pre osam godina, verujte mi da nisam teže podneo jedan poraz i eliminaciju mog kluba kao u četvrtak uveče - iskren je Džajić u razgovoru za „Alo!“.


Mogao je da bude junak meča: Mikić, strelac drugog gola

Mogao je da bude junak meča: Mikić, strelac drugog gola

- Sve je mirisalo na dobro, bili smo agresivni i prgavi, nismo se uplašili rivala i ličili smo na pravu evropsku ekipu. Verovao sam da možemo da prođemo dalje, pogotovo posle onog drugog gola. Ipak, desio nam se peh odmah posle tog postignutog pogotka, ali zaista ne mogu nikoga da krivim za onaj kiks, jednostavno, to je fudbal. Sudija je dočekao da svira penal, a Bajković je neoprezno startovao na napadača Bordoa i odmah se videlo da će uslediti najstroža kazna, posebno jer je sudija domaćinu ranije već isterao igrača - dodaje Džajić.


Pantić stigao u zadnji čas

Crvena zvezda je poslednjeg dana prelaznog roka uspela da angažuje još jedno pojačanje, a reč je o Aleksandru Pantiću iz Rada. Mladi reprezentativac Srbije juče je potpisao četvorogodišnji ugovor s crveno-belima.

Nekadašnji as crveno-belih smatra da Zvezda ne treba da se žali na suđenje jer je Mark Klatemburg odlično odradio posao. Napominje Džaja i da Bajković nije kriv za penal jer je to bio više splet nesrećnih okolnosti i tvrdi da je mnogo bolji golman nego što je mislio kada ga je svojevremeno doveo na „Marakanu“.

- Šteta je što smo ispali iz milion razloga. Izgubićemo opet godinu dana i moraćemo da čekamo sledeće kvalifikacije kako bismo pokušali da postignemo nešto u Evropi. Ne bi bilo nezasluženo da smo prošli, a znam da su se u Bordou plašili našeg tima, ako ne zbog kvaliteta, onda bar zbog Zvezdinog imena i slave - napominje Džajić.

Bivši predsednik kluba iz Ljutice Bogdana ohrabren je promenama koje je u igru tima uneo novi trener Saša Janković.

Plakali i u avionu: Kasalica i Mijailović

Plakali i u avionu: Kasalica i Mijailović

- Ne volim da donosim sud posle samo dve utakmice, ali ono što sam video u igri protiv Novog Pazara i Bordoa mi se sviđa i nadam se da će Zvezda na krilima tih izdanja beležiti pobede u domaćem prvenstvu i na kraju sezone doći do dugoočekivane šampionske titule - zaključio je Dragan Džajić.

Mikić: Prerano smo počeli da slavimo!

Tužna atmosfera je vladala u Zvezdinom avionu po povratku iz Bordoa. Kako i ne bi posle onakve eliminacije iz Evrope, golom u trećem minutu nadoknade vremena.
Igraču su tešili tragičare, Maksimovića koji se spetljao kao poslednji igrač u odbrani, i Bajkovića, koji je bez potrebe skrivio penal. Prednjačio je kapiten Nikola Mikić, koga su sekunde delile do apsolutnog junaka meča, imajući u vidu da je bio strelac izjednačujućeg gola za Zvezdu u 90. minutu.
- Obećali smo da ćemo ostaviti srce na terenu i mislim da smo obećanje ispunili. Odigrali smo oba meča fenomenalno, ali nismo nagrađeni za trud - rekao je Mikić i priznao da su on i njegovi saigrači možda prerano počeli sa slavljem.
- Možda smo se opustili posle gola u 90. minutu, mislili smo da je gotovo. Ostaju nam prvenstvo i Kup. Svi smo profesionalci i moramo da nastavimo dalje. Ovakve stvari se dešavaju i verujem da će nam se ovakav scenario vratiti u budućnosti. Da će fortuna biti na našoj strani - istakao je Mikić.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP