Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRAGIČAR NENAD MILIJAŠ RAZOČARAN:

Najveća mrlja moje karijere!

Autor: M. Zdravković | 10.08.2013 - 07:15:00h | Komentara: 0

Tragičar Zvezdinog evro-posrtanja kapiten Nenad Milijaš, koji je promašio jedanaesterac u 45. minutu meča sa Černomorecom na „Marakani“, stao je juče pred novinare i otvorio dušu. Naravno, u prvom planu su bile uvrede navijača crveno-belih i skandiranja: „Milijaš napolje“, posle kojih je iskusni vezista ostao u svlačionici na poluvremenu.

„Jako teško mi je palo sve što se dogodilo, nisam mogao da spavam celu noć i još uvek ne znam šta da radim”

„Jako teško mi je palo sve što se dogodilo, nisam mogao da spavam celu noć i još uvek ne znam šta da radim” | Foto: Marko Metlaš

- Sigurno da mi je to bio najgori trenutak u karijeri. Jako teško mi je palo sve što se dogodilo, nisam mogao da spavam celu noć i još uvek ne znam šta da radim... Najžalije mi je to što je Zvezda ispala. Ja sam sa jedne strane krivac, promašio sam penal, ali sigurno je da sam imao najveću želju da dam gol u tom trenutku - ističe Milijaš.


Kapiten crveno-belih napominje i da su mu teško pali povici i prozivke sa tribina.

- Svako plati kartu i ima pravo da komanetariše na način na koji misli da je neko to zaslužio. Moje je da treniram, radim i igram što je bolje moguće. Jesam dao Zvezdi dugo, ali od prošlosti se ne živi. I prošle godine sam odigrao doboro, ali ovo je nova sezona. Nešto nisam uradio kako treba da bi mi se onaj promašaj desio, a sada, da li sam za to kriv, ne znam, sigurno je samo da sam se loše osećao posle toga.

Publika je i pre promašenog penala negodovala zbog slabe igre Zvezdinog veziste.

- Nisam to primetio, ali i ako je bilo, normalno je da kada jurimo rezultat i ne damo gol u prvih pola sata da se pojavi neko malo negodovanje sa tribina. Bilo bi sve drugačije da smo postigli taj gol. Bio sam koncentrisan na utakmicu i nisam obraćao pažnju na takve stvari.

Za kraj, Nenad Milijaš poručuje i da je odluka da na poluvremenu ostane u svlačionici bila isključivo plod želje trenera Slaviše Stojanovića.

„Otići ću, ako više ne trebam Zvezdi!“


Hoće li Nenad Milijaš do kraja prelaznog roka napusti „Marakanu“? Kapiten crveno-belih za sada pošteno rezonuje:
- Što se toga tiče, pričaću sa ljudima iz kluba. Ako ja Zvezdi ne trebam i ako me ne želi više, normalno je da ću i sam gledati da odem. Mislim da je posle svih priča sa upravom utisak da Zvezdi trebam, da joj valjam i iskreno nisam razmišljao o tome da odem posle jedne utakmice. Ali, tek je jedan dan prošao, meni je još teško i nadam se da ću sledeću utakmici odigrati dobro i da će mi biti bolje - poručuje kapiten crveno-belih.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP