Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MARKO NIKOLIĆ, TRENER PARTIZANA, SMATRA:

Naš meč na Vračaru je bio kao „el klasiko“!

Autor: Ekipa ALo! | 26.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Marko Nikolić, trener Partizana, juče je ponovo ušao u klinč sa sudijama. Naravno, posle kritika na rad delioca pravde na utakmicama crno-belih, brzo je skrenuo temu, prema sopstvenom priznanju i zbog straha od eventualne kazne, koja mu visi nad glavom.

Vidi Mesija i  Ronalda i u Srbiji: Marko Nikolić

Vidi Mesija i Ronalda i u Srbiji: Marko Nikolić | Foto: Marko Metlaš

- Ako korektnost sa moje strane znači ćutanje, onda ja na to ne pristajem. Protiv Slobode nam je u trećem minutu sviran nepostojeći ofsajd u šansi za gol, prema ocenama svih relevantnih faktora, oštećeni smo i za penal posle prekršaja nad Škuletićem, a povrh svega u zapisnik posle utakmice uneto je da Branislav Trajković dobio žuti karton, navodno, zbog nedozvoljenog starta. Iako je on dobio karton prilikom proslave našeg gola - požalio se Nikolić.


Ipak, nešto zanimljivija izjava usledila je nešto kasnije, tokom brifinga s medijima. Naime, kormilar crno-belih je podvukao paralelu između minulog španskog „el klasika“ u kome je Barsa tukla Real (4:3), sa gostovanjem Partizana na Vračaru protiv Rada (4:2).

- Videli ste koliko je bilo svega i svačega na terenu i sa kakvim oduševljenjem smo mi u Srbiji komentarisali utakmicu Reala i Barselone. Ona je sadržinski, po broju golova, dinamici, pa i isključenjima, bila slična našem gostovanju na Vračaru. Ali, mi to što se dešava u inostranstvu posmatramo kroz ružičaste naočare, a ono što se dešava kod nas kroz tamne - rekao je Marko Nikolić, po malo zaboravljajući da u Radu i Partizanu ne igraju majstori svetskog fudbala kao što su Mesi, Ronaldo, Benzema, Ćavi...
Poslednji komentari
  • Bojan Vreme: 26.03.2014 10:00h

    Haha Laki je malo nervozan :) Zvezda ce ove godine uzeti titulu isto onako kako ste i vi zadnjih 6 god.. Sto se nervirate?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP