Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILOŠU ŠESTIĆU (58) PRIJATELJI SPASLI ŽIVOT

Naš Šele ima JAKO SRCE!

Autor: D. J. B. - V. N. | 29.05.2015 - 07:30:00h | Komentara: 0

Zbog srčanih problema, legendarni Zvezdin fudbaler Miloš Šestić (58) juče je završio u bolnici i trenutno je pod lekarskom kontrolom, iako su njegovi prijatelji bili ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje.

Šestić je  ranije imao  operaciju  na srcu

Šestić je ranije imao operaciju na srcu | Foto: Marko Metlaš

Doktor Boško Đukanović, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, za „Alo!“ je izjavio da situacija u kojoj se nalazi Šestić nije dramatična, ali nije baš ni dobra...


Deceniju u Zvezdi


Šestić je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu u periodu od 1973. do 1984. godine i na 216 utakmica je postigao 44 gola. Sa crveno-belima je osvojio četiri titule, a tokom karijere branio je i boje Jedinstva, Olimpijakosa, Vojvodine, Zemuna i OFK Beograda.

- Šestić ima određene srčane probleme, pa smo ga primili na odeljenje. On je nedavno imao operaciju srca, pratimo njegovo zdravstveno stanje - rekao je Đukanović.

Da sa Šestićevim zdravljem nešto nije u redu, prvi su primetili njegovi nekadašnji saigrači, veterani Crvene zvezde, koji su ga sa „Marakane“ hitno i odvezli u bolnicu. U razgovoru za naš list, Vladimir Petrović Pižon prepričava jučerašnji događaj.

Uz fudbalskog  saborca: Pižon

Uz fudbalskog saborca: Pižon | Foto: Marko Metlaš


- Sedeli smo, pričali, a onda smo primetili da je Šele malo ubledeo. Videlo se da mu nije dobro, nismo želeli da bilo šta prepustimo slučaju, pa ga je Dragan Miletović, jedan od igrača iz naše generacije, odvezao kod doktora Đukanovića.
Sad je u sigurnim rukama, biće naš Šele u redu, ima on jako srce, snažan je, uporan. Bio sam mu u poseti, drži se dobro, pričao je i sa Miletovićem, Borovnicom, Kuletom Aćimovićem... Vidi se da mu podrška mnogo znači, čekamo ga na novom susretu Zvezdinih veterana. Želimo mu brz oporavak - pozitivnim tonom govori Pižon.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP