Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SLAVKO PEROVIĆ ZA „ALO!” O BOŽIĆU U TURSKOJ:

Naša gozba je bolja od one u Ankari!

Autor: M. Z. | 09.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Slavko Perović, fudbaler turske Manise, oduševio je javnost fotografijom na kojoj se vidi kako je pekao meso na ražnju za pravoslavni Božić.

Slavko Perović, fudbaler turske Manise

Slavko Perović, fudbaler turske Manise

Neki su tvrdili da se vrtelo prase, ali srpski napadač u razgovoru za „Alo!“ objašnjava:


- Bilo je jagnje na ražnju. Ljudi su prebrzo zaključili, jer ne razlikuju na fotografiji te dve životinje. Pazim na to, jer znam da sam u drugoj zemlji i poštujem sve kulture i običaje. Bitno je da smo Nikola Mikić i ja obeležili naš Božić ovde - ističe Slavko Perović.

- I Srbi iz Genčlerbirligija (Petrović, Tošić i Tomić) obeležili su Božić na sličan način?
- Volim ih, moji su drugari, ali je naša gozba i proslava ipak bila mnogo ukusnija.

- Ko je bio zadužen za pripremu jagnjeta?
- Nikola i njegova devojka Jelena, koji su sve besprekorno spremili, a ja sam samo vrteo ražanj. Nije bilo veliko jagnje, nekih 15 kilograma žive mere. Lako se nađe ovde meso, ljudi od kojih smo ga kupili su nam ga lepo zaklali i spremili.

- Jeste li imali goste na ručku?
- Bili su nam za trpezom direktor, trener i kapiten Manise i oduševili su se. Kažu da nikada ranije nisu jeli jagnje na ražnju. I u klubu su nas maksimalno ispoštovali za Božić, dali su nam slobodan dan, jer znaju da nam taj praznik najviše znači.

„Morao sam jagnje da zakoljem da bi me se setili u Srbiji!”


Slavko Perović ističe još nešto.
- Eto, dao sam 13 golova na 17 utakmica u turskoj superligi, ali sam morao da zakoljem jagnje da bih izazvao pažnju ljudi u Srbiji - kroz smeh nam dobacuje Kragujevčanin.
Kada je već spomenuo fudbal, upitali smo ga kako gura u Manisi.
- Igramo solidno, peti smo na tabeli, borimo se za Evropu - poručuje Slavko Perović.

Poslednji komentari
  • sale Vreme: 09.01.2014 09:46h

    Ne znam u cemu je odusevljenje idem cesto u Tursku i tamo mozete naci svinjsko meso pa i da ga rostiljate ako hocete,ima tamo hriscana,malo doduse,ali ispada kao da je neki heroj ,jer zaboga to radi u Turskoj.Turska je verovali ili ne jedan od vecih izvoznika svinjskog mesa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP