Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STALONE SNIMAO FILM NA „GUDISONU”

Navijači Evertona u novom „Rokiju”!

Autor: M. Z. | 21.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Navijači Evertona pojaviće se u novom filmu o Rokiju Balboi, koji će se snimati tokom 2015, a prvi kadrovi urađeni su već u ponedeljak uveče na „Gudison parku” u poluvremenu utakmice sa Vest Bromvič Albionom (0:0).

Stalone snimao film na „Gudisonu”

Stalone snimao film na „Gudisonu”

„Krivac” za ovaj nesvakidašnji poduhvat je slavni glumac Silvester Stalone, veliki navijač „karamela”, koji je uvrstio navijače ovog kluba u novi holvudski hit, koji će nositi naziv „Krid”. Glavnu ulogu u spin-ofu legendarnog „Rokija”, lik boksera Krida Juniora, tumačiće poznati lokalni heroj iz Liverpula Toni Belu, dok će, sada već 68-godišnji, Stalone glumiti njegovog trenera, upravo Rokija Balbou, nekadašnjeg boskerskog šampiona.


- Potrudite se da napravite što veću buku na poluvremenu. Ludujte na tribinama, divljajte, kako biste nam stvorili briljantnu atmosferu. Znam da umete da napravite fantastičnu atmosferu, koja će biti odličan dodatak za naš film - poručio je putem video-bima Stalone vernim navijačima Evertona.

Toni Belu, koji zbog obaveza nije prisustvovao snimanju na stadionu u ponedeljak uveče, nije skrivao oduševljenje. Englez će u filmu, zanimljivo, ponoviti i legendarni sprint Stalonea kroz ulice Fildalfije.

- Ovo je nezaboravno iskustvo za mene, posebno saradnja sa Silvesterom. Drago mi je što je moj prepuni „Gudison” našao mesto u ovom filmu i što će Everton posle ovoga postati popularan širom planete - istakao je Belu, momak koji svaki meč boksuje u šorcu u bojama „karamela”.

Ipak, holivudska atmosfera nije prijala fudbalerima „karamela” koji nisu uspeli da savladaju „lutalice” iz Birmingema, pa su ostali u donjem delu tabele.

„Roki” od 1,2 milijarde $!


Serijal filmova o bokseru Rokiju Balboi snimljen je u šest delova, u periodu od 1976. do 2006. godine, i svaki put je Silvester Stalone bio u glavnoj ulozi. Tokom tih 30 godina „Roki” je zaradio preko 1,2 milijarde dolara i pobrao brojne nagrade.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP