Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JOŠ NIJE KASNO

Navijači Junajteda žele Murinja na klupi

Autor: B92 | 13.03.2015 - 10:16:00h | Komentara: 0

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo navodno je bio blizu klupe Mančester Junajteda, ali je odlučio da se vrati u Čelsi, a navijači ’Đavola’ žale zbog toga.

Zna šta želi:  Žoze Murinjo

Žoze Murinjo | Foto: Profimedia

Ponašanje Čelsijevih igrača i Murinja tokom utakmice sa Pari Sen Žermenom u osmini finala Lige šampiona mnogi su ocenili kao sramno, ali to nije odvratilo navijače Junajteda da žele Portugalca za svog menadžera. Murinjo je povezivan sa „Old Trafordom“, ali i Mančester Sitijem, pre dve godine, pre nego što je napustio Real Madrid i vratio se u Čelsi.
„Mančester Ivning Njuz“ je u četvrtak obavio anketu u kojoj je pitao navijače "Đavola" da li im je drago što Murinjo nije menadžer Junajteda. Čak 66 odsto na to pitanje je odgovorilo da „ne znaju zašto je na klupu došao neko ko nije osvojio ništa“, što se, naravno, odnosi na Dejvida Mojesa, koji je nasledio sera Aleksa Fergusona na mestu menadžera Junajteda 2013. godine. Na taj način, navijači Junajteda su jasno iskazali svoju želju.

Dejvid Mojes

"Izabrani" bio loš izbor: Aleks Ferguson i Dejvid Mojes | Foto: AP

Iako je Čelsi eliminisan u Ligi šampiona, "Plavci" su na dobrom putu da osvoje duplu krunu u Engleskoj. Londonski klub trenutno ima pet bodova više od Mančester Sitija na čelu tabele Premijer lige, ali i utakmicu manje, dok je već osvojio Liga kup.
Junajted nije u toliko dobroj situaciji, ali nije ni u lošoj, posle razočaravajuće prošle sezone. ’Crveni đavoli’ su na četvrto mestu Premijer lige i imaju šansu za plasman u Ligu šampiona, što je i glavni cilj izabranika Luja van Gala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP