Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SKANDAL

Navijači pretili devojkama: „BIĆETE MRTVE“!

Autor: D. J. BUŽIĆ | 13.10.2013 - 07:55:00h | Komentara: 0

Jedna sasvim obična prvenstvena utakmica, bez rezultatskog značaja, pretvorila se u događaj o kome je juče brujala cela Srbija.

Fudbalerke Mašinca sa jednog od ranijih turnira

Fudbalerke Mašinca sa jednog od ranijih turnira | Foto: K. Kamenov

Fudbalski meč za žene, između domaće Jagodine (8. mesto) i niškog Mašinca (2. mesto) prekinut je u 82. minutu (2:1 za goste u tom trenutku) pošto se igralište pretvorilo u pravi ring na kom je publika ugrozila bezbednost gostujućeg tima i sudija, takođe, pripadnica lepšeg pola. Zbog svega je na lice mesta morala da izađe i policija, ali tek kada su se strasti smirile.


Haos je izbio kada je domaća igračica Suzana Miletić oštrim startom zaustavila 17-godišnju Aleksandru Lazarević. Agencijski izveštaji kažu - “između fudbalerki dva tima je izbila opšta tuča na terenu”, a Perica Krstić, trener Mašinca, za “Alo!” iznosi verziju događaja koga se, kako nam je rekao, stidi i koji ne pamti tokom 40-godišnjeg rada u ženskom fudbalu.

Sudija prekinula meč nakon što je Suzana Miletić (Jagodina) oštro startovala nad Aleksandrom Lazarević (Mašinac)

Sudija prekinula meč nakon što je Suzana Miletić (Jagodina) oštro startovala nad Aleksandrom Lazarević (Mašinac) | Foto: Shutterstock

- Jedva smo živu glavu izvukli. Ceo stručni štab i devojke Mašinca. Publika koja je utrčala na teren pretila je devojkama i meni - “Nećete živi odavde otići”. Pokušali su da se fizički obračunaju sa svima na-ma, mene su vređali i pripisivali mi izmišljotine kako su sudije zbog mog autoriteta neposredno pre prekida svirale penal za moju ekipu. Sramota - u dahu nam je govorio Perica Krstić.


Dugogodišnji selektor ženskog nacionalnog tima opisuje i brutalan start zbog koga je nastao metež na terenu.

Perica Krstić, trener Nišlijki

Perica Krstić, trener Nišlijki

- Suzana Miletić se zaletela pet metara i toliko jako pukla po nozi našu igračicu Aleksandru Lazarević da se čulo na tribinama. Dobro da joj nogu nije slomila. Domaće su uletele u raspravu, a dok sam ja prišao povređenoj Aleksandri oko nas se stvorila cela ekipa Jagodine, ceo stručni štab, navijači, pa čak i redari. Jedino je predsednik Jagodine bio korektan, on je smirivao strasti. Niko nas nije fizički povredio, ali smo doživeli nezapamćeno poniženje, uvrede, psovke, pljuvanja… Moje devojke su posle meča plakale zbog svega šta ih je zadesilo. Čujem da pričaju kako sam ja pretio domaćim igračicama, trenerima. To su neistine, žao mi je što ne postoji video zapis koji bi potvrdio ovu priču i na sudu, ako bude trebalo - zaključuje Perica Krstić, trener niškog Mašinca.

Kako je haos video delegat...

Perica Krstić, trener Mašinca, kaže da delegate u zapisnik sa fudbalskog meča nije opisao šta se, zapravo, dogodilo.
- Pa, kako bi kada je delegat njihov čovek, iz Jagodine. Zato je opisao da su u incidentima učestvovale igračice oba tima. To nije istina. Moje devojke su se branile, nisu nikoga napadale - tvrdi Krstić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP