Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRIZNAO!

Navijao sam za Partizan!

Autor: D. Lajšić | 31.10.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Siniša Mihajlović, kao selektor Srbije, sigurno ne bi trebalo da se obazire na klupske podele, ali je kao Zvezdina legenda juče verovatno razočarao brojne pristalice ovog kluba priznanjem da je prošlog četvrtka, na meču Intera i Partizana u Ligi Evrope (1:0), koji je uživo posmatrao na „Đuzepe Meaci“, navijao za beogradske crno-bele!

Znam da bi mi bilo lakše da sam odmah rekaoda je EVRO 2016. prioritet, ali zacrtao sam Brazil kao cilj i svestan sam posledica a

Znam da bi mi bilo lakše da sam odmah rekaoda je EVRO 2016. prioritet, ali zacrtao sam Brazil kao cilj i svestan sam posledica

Za ovdašnje fudbalske prilike i navijačke podele logično bi bilo da mu je kao zvezdašu i bivšem fudbaleru Intera srce bilo na strani plavo-crnih iz Milana, ali je selektor „orlova“ u intervjuu beogradskim sportskim listovima u utorak izgovorio nešto što bi svaki nekadašnji fudbaler Zvezde u najmanju ruku izbegao.


- Navijao sam za Partizan! Da je pobedio, bilo bi to apsolutno zasluženo. Bila je to najbolja utakmica koju su crno-beli odigrali u Evropi ove jeseni i moram da istaknem da su je nezasluženo izgubili.
Taj Partizan koji smo videli mogao bi da igra bez problema u Seriji A i da bude među prvih 10 u Italiji - nahvalio je Mihajlović fudbalere crno-belih, trenutno jedinog kluba na Starom kontinentu koji na tri utakmice u Ligi Evrope nije postigao nijedan gol.

Selektor je otkrio i da je pohvalio na Apeninima i mladog napadača crno-belih Lazara Markovića, čak i tamo gde treba, kod predsednika Intera Masima Moratija.

- Mnogo me je novinara pitalo za njega, čak mi je i predsednik Morati postavio pitanje. I on je sam video o kakvom se potencijalu radi. Marković je fantastičan fudbaler koji sa brzinom i kvalitetima koje poseduje često ulazi u šanse za gol i to je jako dobro za njega - dodaje Mihajlović.

Kormilar „orlova“ je na kraju poručio i da neće podneti ostavku, a da će odluku o ostanku po završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. doneti na kraju ovog ciklusa.

- Reč „ostavka“ ne postoji u mom rečniku. Znam da bi i meni bilo lakše da sam odmah rekao da nam je cilj plasman na EVRO 2016, a da ćemo se u kvalifikacijama za Brazil boriti da se nađemo na SP, ali ja sam čovek koji sebi uvek zacrta cilj, a taj cilj je na dve godine.
Ukoliko se izborimo za baraž za Brazil, pa opet ne odemo na Mondijal, moj opstanak zavisiće od prilika u srpskom fudbalu - zaključio je Siniša Mihajlović.

Antonije Rukavina

Antonije Rukavina

Marko Lomić

Marko Lomić | Foto: Marko Metlaš

Branislav Ivanović

Branislav Ivanović | Foto: Marko Metlaš

Aleksandar Kolarov

Aleksandar Kolarov | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Rukavina i Lomić umesto Ivanovića i Kolarova!


Za prijateljski meč protiv Čilea narednog meseca Siniša Mihajlović je već pozvao golmana Spartaka Branimira Aleksića, zatim desnog beka Valjadolida Antonija Rukavinu i levog beka moskovskog Dinama Marka Lomića.
Miha traži i novog napadača, a poziv će dobiti Nikola Đurđić iz Helsingborga ili Filip Đorđević iz Nanta. Zanimljivo, samo jedan od dvojice pomenutih golgetera biće pozvan za ovaj meč, nikako obojica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP