Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OTROVI! HRVATSKA REPREZENTACIJA U KAFANSKOJ ATMOSFERI DOČEKUJE MEČ SA SRBIJOM

Navucite gas
maske za meč u Zagrebu!

Autor: M. Grujić | 05.03.2013 - 23:06:00h | Komentara: 2

Koliko piju reprezentativci Hrvatske, fudbalerima Srbije dobronamerno savetujemo: „navucite gas maske pre nego što 22. marta istrčite na travu stadiona ‘Maksimir’!“

Ignjovski spreman na sve: „Ja sam profesionalac, briga me za Hrvate!“

Ignjovski spreman na sve: „Ja sam profesionalac, briga me za Hrvate!“

Ko će imati najteži zadatak u redovima „orlova“? Ko će morati da se pripije uz jednog Samira, koga je čak i policija u nedelju privela zbog vožnje u pijanom stanju? Ko će na megdan Ćorluki, Oliću, Šimuniću, Srni, Vidi, možda Kranjčaru i Eduardu? Ko će da juri te momke, sklone dobroj kapljici, aktere pijanki posle kojih bi i dreger eksplodirao?


Šalu na stranu, svima vam se desilo da ste makar na rekreativnom fudbalu igrali protiv nekog kome alhohol isparava i da vas to opasno omete u izvršenju zadatka. Al’ nema sad povlačenja, „orlovi“ moraju da budu spremni i na najteže izazove, ipak je to utakmica svih utakmica.

“Alo!” je pitao Aleksandra Ignjovskog, reprezentativca Srbije iz redova Verdera, da li je spreman za duel sa nekim od hrvatskih ljubitelja kapljice?
- Da se razumemo, stvarno me ne interesuje protiv koga ću da igram, tremu nemam i uvek sam spreman, a na selektoru je da li ću se naći na terenu na meču sa Hrvatskom. Ako me već pitate tako nešto, u karijeri nisam imao prilike da zaigram protiv nekog igrača koji je bio u alkoholisanom stanju. Ustvari, možda i jesam, ali nisam uspeo da osetim tako nešto. Što se mene tiče, ja sam profesionalac po tom pitanju, ne interesuje me šta će Hrvati da rade - kratak je bio Ignjovski.

Za razliku od selekcije Hrvatske, koja alkoholne prestupnike podržava i daje im kapitensku traku, selektor Siniša Mihajlović je od početka mandata na klupi Srbije odlučio da očisti reprezentaciju od igrača koji bi na taj način mogli da uzdrmaju atmosferu u reprezentaciji.

alkosi

SAMIR

Prva flaša „vatrenih“! Noćni barovi u Zagrebu su mu postali tesni, pa zato ponekad skokne i do nekog beogradskog šanka. Dosad milion puta uhvaćen pijan. Poslednji put u nedelju za volanom sa 0,76 promila. Lični rekord - 2,13 promila.

RAKITIĆ

Krajem 2007. sa našim Mladenom Krstajićem, saigračem iz Šalkea, uhvaćen na nastupu Mileta Kitića u Duizburgu. Pio aromatizovana alkoholna pića do pet ujutru. Platio ceh tako što je izbačen iz tima.

SRNA

Kapiten reprezentacije Hrvatske 2006, zajedno sa Olićem i Balabanom uhvaćen kako luduje uz srpske „cajke“ u zagrebačkoj diskoteci „Fontana“ uoči važne utakmice protiv Rusije. Sličan ispad napravio tri godine kasnije.

VIDA

Poznat po tome što je u klupskom autobusu zagrebačkog Dinama, mrtav ‘ladan otvorio konzervu piva. Zbog toga ga je trener Ante Čačić kaznio sa 100.000 evra i izbacio iz busa! Kada to radi pred trenerom, sa pajtosima u noćnom provodu tek nema granice, jer je jednom prilikom mrtav pijan prebio trojicu momaka i poslao ih u bolnicu u Osijeku.

OLIĆ

„Oliću, hoćemo li na igranku malo?“, grafit koji je doskora krasio zid kraj stadiona „Maksimir“, kao aluzija na njegovo druženje sa čašicom u pomenutom klubu „Fontana“ pred važan meč reprezentacije Hrvatske. Kao i Srnu, tadašnji selektor Bilić ga je suspendovao.

EDUARDO

Još jedan Brazilac iz redova reprezentacije Hrvatske koji je sklon tulumu. Zajedno sa petoricom saigrača iz reprezentacije „vatrenih“ 2009. godine cirkao u restoranu u predgrađu Rovinja i u vidno alkoholisanom stanju zabauljao do hotela.

KRANJČAR

Njemu alkohol dođe kao doping. Čovek obrne par tura, nazdravi sa saigračima iz reprezentacije Hrvatske i onda tri dana kasnije metne gol Kazahstancima. I to za pobedu u 93. minutu!

ŠIMUNIĆ

Ah, taj Rovinj! I Džo je pijančio u restoranu, ali ruku na srce, prijatelj našeg Marka Pantelića i Gojka Kačara, imao je opravdanje - bio je povređen, nije bio u planu selektora Bilića.

Poslednji komentari
  • kupres 94 Vreme: 05.03.2013 23:48h

    Koliko ste strasni, pijani ce vam peticu uvaliti !!!

  • anazg Vreme: 06.03.2013 17:44h

    budite vi sretni da oni piju,jer dok oni piju za vas nema recesije..možda da budete zahvalni

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP