Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IVICA, OTAC MITROVIĆA, ZA ALO!:

Ne dirajte mi dete!

Autor: D. O. | 16.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Kad se god neki klinac otisne u svet trbuhom za kruhom, odmah krenu optužbe iz klubova kako su igrači i njihovi roditelji u sprezi sa menadžerima i rade na štetu srpskog fudbala.

Danas slavi 19. rođendan: Aleksandar Mitrović

Danas slavi 19. rođendan: Aleksandar Mitrović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ovo pravo su sebi, pogotovo, dali čelnici Crvene zvezde i Partizana, a posle mnogo takvih optužbi sa „Marakane“, najsvežija nam stiže iz Humske Naime, ispada da je Ivica Mitrović, otac mlađanog Aleksandra (19), kriv za odlazak najboljeg igrača crno-belih u redove belgijskog šampiona Andrelehta.


Mitrović senior, za razliku od čelnika Partizana, ne želi da se spušta na nivo prebacivanja krivice što možda najveći talenat srpskog fudbala, koji danas slavi tek 19. rođendan, više ne kotrlja loptu na našim terenima.

- Ne bih da komentarišem takve izjave, ako ih uopšte ima. Ratomir Raša Babić, koga sam danas prvi put video, a koji je navodno rekao da sam ja insistirao da Aca ode u Belgiju i da crno-beli nisu imali izbora, tvrdi da to nisu njegove reči, da je pogrešno citiran, pa ne bih da se upuštam u to - rekao nam je juče Ivica.

Međutim, stariji Mitrović ne krije da je zadovoljan zbog prelaska svog sina u tim koji će ove sezone igrati Ligu šampiona.
- Nadam se samo da će brzo da stanu ovakve priče, kako bi dečko mogao normalno da nastavi sa karijerom. Nema sumnje da je izabrao stabilniji klub u kom može da napreduje, a to je valjda najbitnije za svakog igrača koji je ceo svoj život posvetio fudbalu - otvoreno će Aleksandrov otac.

Za kraj, naš sagovornik tvrdi da novac nije glavni motiv ovog transfera.
- Verujte mi, najbitnije nam je da je Aleksandar zadovoljan, a siguran sam da je to zbog toga što će igrati i imati nove izazove pred sobom - zaključuje Mitrović.
Poslednji komentari
  • Rade Vreme: 16.08.2013 11:16h

    Mozda si u pravu, ali ne i za izbor kluba. Cist promasaj. Ako ti je Jestrovic primer reci nam sta je postigao u karijeri?

  • dragče zajebanče Vreme: 17.08.2013 10:36h

    Ivice, da li si zaboravio da u svakom poslu postoje pravila. Nadaš se da te je Jestrović trenutno usrećio da očistiš DUGOVE SVOJE. ALEKSANDAR ima UGOVOR SA AGENCIJOM IZ AUSTRIJE. Dakle, ugovor sa Belgijancima od starta landara pišore. Pametnom dovoljno !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP