Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGIŠA BINIĆ O OPTUŽBAMA IZ KRUŠEVCA:

Ne kradem, ja zarađujem za Savez!

Autor: E. A. | 31.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Na adresu redakcije „Alo!“ stiglo je opširno pismo izvesnog Bobana u kome se kleveće lik i delo proslavljenog fudbalera Dragiše Binića, člana šampionske generacije Crvene zvezde iz 1991. godine, danas predsednika Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

Naš Savez je najbolji u regionu:  Binić

Naš Savez je najbolji u regionu: Binić | Foto: Rajko Ristić

Binić se optužuje za, navodno, raznorazne malverzacije. Kako stoji u pismu, on „troši novac Saveza u lične svrhe“. Govori se o sumi od tri miliona dinara, o novcu Saveza, za koje se naš čitalac tvrdi da nestaju tragom za Binićevo luksuziranje, na službena vozila, na basnoslovne telefonske račune. Biniću se zamera i to što je za službeno vozilo od novca Saveza kupio registarsku tablicu na kojoj piše „FSRO“... Na sve to, u pismu stoji kako Binić finansijski ne pomaže klubove...


Povodom ovih tvrdnji oglasio se Dragiša Binić, predsednik FS Rasinskog okruga.
- Reč je o gomili gluposti, verovatno, nekog ko je ljubomoran na to što naš Savez radi dobro. Smatram, najbolje u regionu. Uostalom, sve može lako da se proveri - kaže Binić.

Na pitanje šta je sa pomenuta tri miliona dinara, koliko se tvrdi da je bilo na računu Saveza po Binićevom dolasku, naš poznati fudbalski radnik kaže:
- Na računu je bilo 30.000, a ne tri miliona, a sada imamo više od dva miliona. Što se službenog vozila tiče, ko god da ga koristi sam sipa gorivo. A to sa tablicama „FSRO“, to deluje reprezentativno kada se neki naš predstavnik pojavi u drugom gradu, kada se zna da dolazi iz Rasinskog okruga. Uostalom, taj novac za registarske tablice smo uštedeli ukidanjem raznoraznih pijanski, ručkova, večera kojih je bilo pre mog dolaska na čelo Saveza - zaključuje Binić, uporno tvrdeći da radi po svim propisima i da su sve te priče o malverzacijama neosnovane i lažne.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP